Απίστευτος οδηγός καταστρέφει και «καίει» το αυτοκίνητό του – Δείτε βίντεο

fotia odigos parking

Κύμα συμπαράστασης σε μια άτυχη Lancia Ypsilon έχει σηκωθεί στο διαδίκτυο, μετά τις ακατανόητες ενέργειες του οδηγού της.

Ατελείωτο γέλιο, μαζί με εύλογες απορίες, έχει προκαλέσει ένα βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου και έχει ως μεγάλο πρωταγωνιστή έναν οδηγό που δείχνει να έχει χάσει κάθε ίχνος λογικής, καταφεύγοντας σε ακατανόητες ενέργειες.

Το σκηνικό τρέλας αρχίζει όταν ο οδηγός μιας μαύρης Lancia Ypsilon προσπαθεί να εισέλθει σε ένα ιδιωτικό πάρκινγκ κατοικίας. Παρ’ όλα αυτά, δεν το επιτυγχάνει, με το μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου να βρίσκει στην καγκελόπορτα.

Ορμώμενος από ακόρεστο, αλλά και ακατανόητο, πείσμα, ο οδηγός δεν αποθαρρύνεται από την αποτυχημένη απόπειρά του και επιχειρεί εκ νέου να μπει στο πάρκινγκ, χωρίς να τα καταφέρνει.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ούτε, όμως, η δεύτερη προσπάθεια τον αποθαρρύνει, με τον οδηγό να τα «χάνει τελείως» και να επαναλαμβάνει ακούραστος την ίδια ακριβώς διαδικασία: Όπισθεν, γκάζι, και σύγκρουση με την καγκελόπορτα.

Τέλος, στην υποβολή της Lancia Ypsilon σε αυτή την μαρτυρική διαδικασία βάζουν οι καπνοί που αναδύονται από το αυτοκίνητο.

Οι εκτός λογικής ενέργειες του οδηγού δεν άργησαν να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, σηκώνοντας κύμα συμπαράστασης για την άτυχη Ypsilon που βρέθηκε στα λάθος χέρια.

Διαβάστε επίσης:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ