9 στους 10 οδηγούς δεν ξέρουν αυτή τη λειτουργία του πορτμπαγκάζ -Το άγνωστο κόλπο

Πορτμπαγκάζ

Δύο γρήγορες κινήσεις είναι αρκετές προκειμένου να γίνει ευκολότερη η φόρτωση/εκφόρτωση αντικειμένων στον χώρο αποσκευών.

Κατανάλωση καυσίμου, αξιοπιστία, μεταπωλητική αξία, κόστος συντήρησης. Πρόκειται μόνο για μερικούς από τους παράγοντες που λαμβάνονται υπόψη κατά την επιλογή ενός αυτοκινήτου.

Υπάρχουν, δε και οι οδηγοί που δίνουν έμφαση στις μεταφορικές ικανοτήτες, επιζητώντας ένα ΙΧ που έχει άφθονους χώρους, τόσο για τους ίδιους όσο και για τις αποσκευές τους.

Για όσους ανήκουν στην τελευταία κατηγορία, σίγουρα θα εκτιμήσουν ένα αυτοκίνητο που έχει μεγάλο χώρο αποσκευών, ο οποίος επιτρέπει την άκοπη φόρτωση/εκφόρτωση αντικειμένων.

πορτμπαγκάζ αυτοκινήτου
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η παραπάνω διαδικασία, ωστόσο, δεν είναι πάντοντε εύκολη, κάτι το οποίο ενδεχομένως οφείλεται στο γεγονός ότι σε πολλά αυτοκίνητα, που ενσωματώνουν τη λειτουργία ανοίγματος του πορτμπαγκάζ μέσω ασύρματου κλειδιού, η θύρα δεν ανεβαίνει τελείως μέχρι πάνω.

Πρόκειται για κάτι που προκαλεί εκνευρισμό στους οδηγούς, πολλώ δε μάλλον όταν τα χέρια τους είναι πλήρως κατειλλημένα με ψώνια, βαλίτσες κ.ο.κ.

Λύση στο συγκεκριμένο πρόβλημα έρχεται να δώσει ένας Tik Toker, ο οποίος αριθμεί πάνω από 2,8 εκατ. ακολουθους, μέσω ενός βίντεο που δημοσίευσε στον λογαριασμό του και συγκέντρωσε πάνω από 300 χιλιάδες “likes”.

Ο άνδρας σηκώνει τη μοκέτα που βρίσκεται στο δεξιό πλευρικό πάνελ του χώρου αποσκευών, σηματοδοτώντας τη… φανέρωση ενός ελατηρίου και τριών τρυπών.

Στη συνέχεια, ο Tik Toker μετακινεί το ελατήριο από τη δεξιά τρύπα στη μεσαία, ενώ επαναλαμβάνει την ίδια διαδικασια και στο αριστερό πάνελ του πορτμπαγκάζ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εν συνεχεία κλείνει τη θύρα του πορτμπαγκάζ. Όταν την ανοίγει ξανά μέσω του μπουτόν στο κλειδί του αυτοκινήτου του, βλέπουμε ότι όντως η πόρτα του πορτμπαγκάζ φτάνει μεγαλύτερο ύψος.

Τα εκατοστά που έχει κερδίσει με αυτό το απλό τρικ είναι μάλλον λίγα, αλλά αρκετά προκειμένου να γίνει ακόμα η ευκολότερη η φόρτωση και η εκφόρτωση αντικειμένων.

Διαβάστε επίσης:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ