Ο σκαραβαίος ζει και κοστίζει 570.000 ευρώ

Beetle

Την αναβίωση του θρυλικού Volkswagen Beetle θα επιχειρήσει η  γερμανική Milivie, δημιουργώντας ένα πανίσχυρο αλλά και πανάκριβο «σκαθάρι» αξίας 570.000 ευρώ.

Ο θρυλικός σκαραβαίος ζει αλλά κοστίζει σχεδόν 600.000 ευρώ. Αυτό τουλάχιστον ισχυρίζεται η γερμανική εταιρεία Milivie, η οποία φιλοδοξεί να αναβιώσει το γνωστό σε όλους Volkswagen Beetle, εκσυγχρονίζοντας ταυτόχρονα και τις προδιαγραφές του.

Το Beetle της Milivie θα προσφέρεται με επίπεδο κινητήρα 2,3 λίτρων, αυτόματο κιβώτιο 4 σχέσεων της Porsche, ανεξάρτητες αναρτήσεις και στους δύο άξονες καθώς ενώ για ην επιβράδυνσή του θα αναλαμβάνουν οι εξαπίστονες δαγκάνες των μπροστινών τροχών και οι τετραπίστονες των πίσω.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εξίσου εντυπωσιακός βέβαια είναι και ο κατάλογος του εξοπλισμού, καθώς το Beetle της Milivie θα προσφέρει όλες τις σύγχρονες ανέσεις και τεχνολογίες, φιλοξενώντας στο εσωτερικό του ψηφιακές οθόνες, ηχοσύστημα υψηλής πιστότητας με εννέα ηχεία και σύστημα κλιματισμού.

Φυσικά οι απαραίτητες παρεμβάσεις έχουν πραγματοποιηθεί και στο μεταλλικό περίβλημα του αμαξώματος, το οποίο αν και έχει διατηρήσει τη σχεδιαστική λογική του εμβληματικού Volkswagen Beetle, φέρει αρκετούς νεοτερισμούς οι οποίο χαρίζουν στο δημιούργημα της Milivie μια πιο σύγχρονη όψη.

Σύμφωνα με την Milivie η παραγωγή του εκσυγχρονισμένου Beetle δεν θα υπερβεί τις 22 μονάδες, γεγονός που ενδεχομένως να δικαιολογεί και το αστρονομικό κόστος των 570.000 ευρώ για κάθε μία από αυτές.

Διαβάστε επίσης

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ