Ο R. Grosjean «έλιωσε» ένα Honda Civic Type R

Honda Civic Type R

Μία ακόμα άτυχη στιγμή είχε ο R. Grosjean, ο οποίος κατά τη διάρκεια γυρισμάτων στην πίστα της Laguna Seca βγήκε εκτός δρόμου με ένα Honda Civic Type R.

Πρωταγωνιστής σε ένα ακόμα ατυχές περιστατικό ήταν ο R. Grosjean, ο οποίος την περσινή αγωνιστική σεζόν του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Formula 1 κατάφερε να βγει ζωντανός μετά από ένα τρομακτικό ατύχημα.

Ο Γάλλος, ο οποίος ολοκλήρωσε την καριέρα του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Formula 1, βρίσκεται στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, όπου και θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα του Indy Car.

Για τις ανάγκες της διαφημιστικής προώθησης της Honda, o Γάλλος πιλότος βρέθηκε στην πίστα της Laguna Seca όπου και συμμετείχε σε γυρίσματα, όντας πίσω από το τιμόνι ενός Civic Type R.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Grosjean

Παρά το γεγονός, λοιπόν, ότι ο ρυθμός με τον οποίο κινείτο ο Grosjean στην πίστα δεν ήταν αγωνιστικός, ένα πρόβλημα στο σύστημα πέδησης του Honda Civic Type R, τον οδήγησε στα προστατευτικά ελαστικά που ήταν τοποθετημένος κατά μήκος της εισόδου στα pit.

Η ζημιά στο ιαπωνικό hatchback μπορεί να μην ήταν μεγάλη, ωστόσο, η ταχύτητα πρόσκρουσης ήταν αρκετή ώστε να αναπτυχθούν οι μετωπικοί αερόσακοι.

Ευτυχώς για όλους, ο R. Grosjean δεν τραυματίστηκε ενώ σώος και αβλαβής βγήκε από το λαβωμένο Honda Civic Type R και ο συνοδηγός-teamate του, Ed Jones.   

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Διαβάστε επίσης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ