Στα χέρια της Αστυνομίας ο πιο… τεμπέλης κλέφτης αυτοκινήτου

Κλοπή αυτοκινήτου

Την τεμπελιά του πλήρωσε ένας επίδοξος ληστής, ο οποίος αποκοιμήθηκε στο εσωτερικό ενός Audi Q7 με αποτέλεσμα να συλληφθεί από τις αστυνομικές αρχές.

Άδοξο τέλος είχε η προσπάθεια ενός ληστή να αποσπάσει ένα πολυτελές SUV στο West Midlads της Μεγάλης Βρετανίας.

Παρά το γεγονός ότι ο επίδοξος ληστής κατάφερε να αποκτήσει πρόσβαση στο εσωτερικό ενός Audi Q7, εξαντλημένος από την… υπερπροσπάθεια την οποία κατέβαλλε αποφάσισε να απολαύσει έναν σύντομο ύπνο στο εσωτερικό του γερμανικού SUV.

Ο ύπνος ωστόσο δεν αποδείχθηκε τόσο σύντομος με αποτέλεσμα το επόμενο πρωί, οι ιδιοκτήτες του αυτοκινήτου να βρεθούν μπροστά σε μια δυσάρεστη έκπληξη, βλέποντας έναν άγνωστο άνδρα να κοιμάται μέσα στο πολυτελές SUV.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η συνέχεια είναι αυτή που φαντάζεστε. Οι ιδιοκτήτες του Audi Q7 επέλεξαν να μην χαλάσουν τον… βαθύ ύπνο του επίδοξου ληστή, καλώντας τις Αστυνομικές Αρχές, οι οποίες και ανέλαβαν τον άχαρο ρόλο του wake up call.

Μάλιστα ο πιο τεμπέλης ληστής της ιστορίας είχε έτοιμη μια πολύ καλή δικαιολογία, δηλώνοντας στους Αστυνομικούς ότι δεν μπορούν να τον συλλάβουν καθώς δεν είχε προβεί σε κάποια παράνομη πράξη, πέρα από το να κοιμηθεί στο εσωτερικό ενός αυτοκινήτου το οποίο δεν του ανήκε.

Διαβάστε επίσης:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ