Ο πιο γρήγορος… παππούς στον πλανήτη οδηγεί αυτοκίνητο 1.200 ίππων (Video)

Nissan GT-R

Παρά το προχωρημένο της ηλικίας του, ο 75χρονος ιδιοκτήτης ενός Nissan GT-R εξακολουθεί να κυνηγά το όνειρό του, καταρρίπτοντας ένα αν μη τι άλλο εντυπωσιακό ρεκόρ ταχύτητας.

Η ηλικία δεν αποτέλεσε εμπόδιο για τον 75χρονο ιδιοκτήτη ενός Nissan GT-R, ο οποίος βάλθηκε να σημειώσει ένα νέο προσωπικό ρεκόρ ταχύτητας, αξιοποιώντας πλήρως τις δυνατότητες του ιαπωνικού sportscar.

Μάλιστα ο 75χρονος δεν αρκέστηκε στην stock εκδοχή του Nissan GT-R, προχωρώντας σε εκτεταμένες αναβαθμίσεις, χάρη στις οποίες η μέγιστη απόδοση του αυτοκινήτου έφτασε του 1.200 ίππους.

Nissan GT-R
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πάρα το γεγονός, λοιπόν, ότι στην καθημερινότητά του ο πρωταγωνιστής της ιστορίας μας χρησιμοποιεί ένα Honda Civic 20ετίας, δεν δίστασε να επισκεφθεί με το Nissan GT-R των 1.200 ίππων έναν αεροδιάδρομο, όπου και κατάφερε να αναπτύξει την ταχύτητα των 351 χλμ./ώρα.

Σε ευθεία γραμμή ίσως να ακούγεται… εύκολο, όχι όμως για κάποιον που έχει συμπληρώσει τα 75 χρόνια ζωής και δεν διαθέτει την εμπειρία αλλά και την απαιτούμενη σε αυτές τις περιπτώσεις ταχύτητα στις αντιδράσεις του.

Nissan GT-R

Όπως και να έχει, το εγχείρημα του 75χρονου ιδιοκτήτη του Nissan GT-R στέφθηκε με επιτυχία, καθώς ολοκλήρωσε χωρίς απρόοπτα τη διαδικασία της επιτάχυνσης έως τα 351 χλμ./ώρα.

Το video της προσπάθειας θα το συντροφεύει για το υπόλοιπο της ζωής, στο οποίο υποσχέθηκε ότι θα ρίξει τους ρυθμούς του καθώς όπως ο ίδιος εκμυστηρεύτηκε… μεγαλώνει.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Διαβάστε επίσης

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ