Ο Elon Musk πουλάει χαβιάρι για να αγοράσει πίτσα

Elon Musk

Δεν αναφερόμαστε στις διατροφικές συνήθειες του Elon Musk αλλά στην απόφασή του να κινηθεί εκ νέου για την απόκτηση του Twitter έναντι του ποσού των 44 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Τα σενάρια που θέλουν τον Elon Musk να αποκτά την αγαπημένη του πλατφόρμα κοινωνικών δικτύων επέστρεψαν στο προσκήνιο της επικαιρότητας, δίνοντας την αφορμή στους αναλυτές να σχολιάσουν ποικιλοτρόπως την εμμονή του του νοτιοαφρικανού ιδρυτή της Tesla με το Twitter.

Μάλιστα δεν είναι λίγοι εκείνοι που θεωρούν την κίνηση αυτή του Elon Musk καταστροφική ακόμα και για την ίδια την Tesla. Με δεδομένο μάλιστα ότι η περιουσία των 250 δισεκατομμυρίων δολαρίων του Elon Musk συνδέεται με μετοχές της Tesla και τις Space X, ο νοτιοαφρικανός είναι αναγκασμένος να πουλήσει έναν αριθμό μετοχών ώστε δαπανήσει το ποσό των 44 δις δολαρίων και να αποκτήσει το Twitter.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Κοινώς θα κληθεί να πουλήσει χαβιάρι για να αποκτήσει ένα κομμάτι πίτσα αξίας 2 δολαρίων», δήλωσε ένας οικονομικός αναλυτής στο BBC, επισημαίνοντας με έναν ιδιαίτερα σκωπτικό τρόπο την πρόθεση του Elon Musk να πετάξει στον κάλαθο των αχρήστων μερικές χιλιάδες μετοχές της Tesla μόνο και μόνο για βρεθεί με μια πλατφόρμα κοινωνικών δικτύων στα χέρια.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το φλερτ του Elon Musk με το Twitter κρατάει… μήνες και είναι πιθανόν να οδηγήσει τον ιθύνοντα νου της Tesla στις δικαστικές αίθουσες, καθώς οι επικεφαλής του Twitter έχουν ήδη καταθέσει αγωγή εναντίον του μετά και τη δημόσια τοποθέτησή του σχετικά με την αγορά της πλατφόρμας, η οποία βέβαια δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ.

Τότε ο Elon Musk είχε κάνει πίσω με την πρόφαση ότι το Twitter δεν έδωσε πρόσβαση σε στοιχεία σχετικά με τους fake λογαριασμούς που συγκαταλέγονται στο ενεργητικό του.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Διαβάστε επίσης:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ