Ο Elon Musk καλεί σε μονομαχία τον Putin

Musk Putin

Την αγαπημένη του πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης αξιοποίησε ο Elon Musk για να προκαλέσει τον Putin σε μονομαχία και να απαλλάξει τον Ουκρανικό λαό από το μαρτύριο της ρωσικής εισβολής.

Μετά τη δωρεάν φόρτιση στους superchargers της Tesla στις γειτονικές με την Ουκρανία χώρες και την παροχή πρόσβασης στο Διαδίκτυο μέσω των δορυφόρων της SpaceX, ο Elon Musk αποφάσισε να πάρει ακόμα πιο δραστικά μέτρα ώστε να συμβάλλει στον ουκρανικό λαό, ο οποίος δοκιμάζεται από τη ρωσική εισβολή.

Ο ιδρυτής της Tesla δεν δίστασε αυτή τη φορά να προκαλέσει-προσκαλέσει τον ίδιον τον V. Putin σε μια μονομαχία με σκοπό να απαλλάξει -αν και εφόσον βγει νικητής από αυτήν- την Ουκρανία από τον Ρωσικό ζυγό.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Musk χρησιμοποίησε για πολλοστή φορά το twitter γράφοντας «Δια του παρόντος προκαλώ τον Vladimir Putin σε μια μονομαχία. Το στοίχημα θα είναι η Ουκρανία».

Μάλιστα για να σιγουρευτεί ότι το μήνυμα θα φτάσει έως τη Μόσχα, ο Elon Musk «ταγκάρισε» τον επίσημο λογαριασμό της ρωσικής Προεδρίας, συνοδεύοντας την κίνηση αυτή με το ερώτημα «συμφωνείτε με αυτή τη μάχη».

Αυτό που παρέλειψε να κάνει ο ιδρυτής της Tesla είναι να μας αποκαλύψει το είδος της μονομαχίας αυτής, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο η έκβασή της μπορεί να δώσει ένα οριστικό τέλος στην εισβολή των ρωσικών στρατευμάτων στην Ουκρανία.

Διαβάστε επίσης:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ