Ο χιονισμένος δρόμος της Ελλάδας που έγινε παγκόσμιο viral (video)

Ο χιονισμένος δρόμος της Ελλάδα που έγινε παγκόσμιο viral 2022

Με αφορμή τα νέα χιόνια που πέφτουν στην Αττική θυμόμαστε τον ελληνικό δρόμο που κατάφερε με την ομορφιά του να τραβήξει την προσοχή ολόκληρου του πλανήτη.

Η Φλώρινα φημίζεται για το εξαιρετικού κάλλους τοπίο που προσφέρει στα μάτια του επισκέπτη, ένα τοπίο που γίνεται ακόμη πιο όμορφο και μαγευτικό όταν τα χιόνια έχουν πέσει πλέον για τα καλά.

Από εκεί μας έρχεται και το video που ακολουθεί, ένα video που αποτελεί δημιουργία του ταξιδιωτικού φωτογράφου Στέφανου Αντιμάντο και δημοσιεύτηκε στο προφίλ του στο instagram.

Το video δημοσιεύτηκε στο γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης την πρόσφατη περίοδο των ισχυρών χιονοπτώσεων στην Ελλάδα και κατάφερε να τραβήξει εκατοντάδες χιλιάδες «βλέμματα» εντός και εκτός συνόρων.

Αν και έχει διάρκεια μόλις 11 δευτερολέπτων το video καταφέρνει να απαθανατίσει όλη την φυσική ομορφιά του χιονισμένου ηλιόλουστου τοπίου και να μας ταξιδέψει νοερά κοντά του.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο χιονοσκέπαστος δρόμος που σας παρουσιάζουμε, με αφορμή το χιόνι που έπεσε ξανά στην Αττική σε σύντομο χρονικό διάστημα, είναι αυτός που συνδέει τη Φλώρινα με το χιονοδρομικό κέντρο στο Πισοδέρι, ο οποίος... ντύνεται στα επίσημα λευκά του κάθε χειμώνα. Σίγουρα όποιος δεν το γνωρίζει μπορεί πολύ εύκολα να υποθέσει ότι ο συγκεκριμένος δρόμος βρίσκεται σε κάποια άλλη μαγική γωνιά του πλανήτη και όχι στην Ελλάδα, με την έκπληξη της ελληνικής «καταγωγής» του να είναι κάτι παραπάνω από ευχάριστη. Δείτε και εσείς το video.

Δείτε επίσης

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ