Η πιο ντροπιαστική καταδίωξη –Αμερικανός σερίφης προσπαθεί να πιάσει κλέφτη με... smart (video)

katadioksi smart

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει μια καταδίωξη με πρωταγωνιστή ένα λιλιπούτειο αυτοκίνητο το οποίο βάζει δύσκολα στον οδηγό ενός θηριώδους περιπολικού.

Οι καταδιώξεις αποτελούν μια συνήθη εικόνα στους δρόμους των ΗΠΑ, πολλές εκ των οποίων μοιάζουν σαν να είναι βγαλμένες από ταινίες του Χόλιγουντ.

Δεν θα μπορούσαμε, ωστόσο, να ισχυριστούμε το ίδιο για μια καταδίωξη που σημειώθηκε την περασμένη Τρίτη 13 Δεκεμβρίου στην κομητεία Ντάγκλας στην πολιτεία Κολοράντο των ΗΠΑ.

Πρωταγωνιστές σε αυτό το κωμικοτραγικό κυνηγητό ήταν ένα θηριώδες περιπολικό τύπου SUV και ένα ταπεινό smart που είχε κλαπεί από μια τοπική επιχείρηση η οποία δραστηριοποιείται στον χώρο της επαναβαφής και τοποθέτησης μεμβρανών σε αυτοκίνητα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΌπως βλέπουμε σε βίντεο που κατέγραψε ένας κάτοικος, το λιλιπούτειο διθέσιο αυτοκίνητο περνάει σαν… σίφουνας από ένα μικρό γεφυράκι, βάζοντας δύσκολα στο μεγάλο SUV της αστυνομίας που ακολουθεί.

Χωρίς να ξεχωρίζει για τις επιδόσεις του, αλλά έχοντας ως όπλο τις μικρές του διαστάσεις, το smart ελίσσεται σαν… ψάρι στο επαρχιακό δίκτυο και εξελίσσεται σε «πονοκεφάλο» για τον οδηγό του περιπολικού.

καταδίωξη smart
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το «προβάδισμα», ωστόσο, που κέρδισε το smart δεν κράτησε για πάντα, μιας και οι αστυνομικές αρχές κατάφεραν να το ακινητοποιήσουν και να περάσουν χειροπέδες στον κλέφτη.

Το αυτοκίνητο πόλης, το οποίο έχει υποστεί μεγάλη ζημιά στο πλαίσιο της καταδίωξης, δεν έχει παραδοθεί στον ιδιοκτήτη του.

Εντύπωση στους χρήστες του διαδικτύου προκάλεσε το χρώμα του smart, το οποίο σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του οχήματος ήταν βαμμένο σε κίτρινο και κόκκινο προκειμένου να θυμίζει το δημοφιλές παιδικό όχημα Cozy Coupe.

Διαβάστε επίσης:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ