Η πρώτη εικόνα και video της νέας BMW M3 Touring

BMW M3 Touring drift στα χιόνια 2022

Η παρουσίαση της νέας BMW M3 Touring πλησιάζει και η BMW μας δίνει μια πρώτη γεύση του νέου station wagon επιδόσεων από τις δοκιμές του στα χιόνια.

Η BMW M3 Touring είναι η πρώτη station wagon M3 στην ιστορία και δίχως αμφιβολία αποτελεί παράλληλα και την πιο πρακτική M3 που έχουμε δει μέχρι σήμερα.

Για εκείνους που μεγάλωσαν και χρειάζονται πλέον περισσότερους χώρους αλλά δεν θέλουν να αποχωριστούν την αγαπημένη τους M3 η BMW θα έχει σύντομα τη λύση που συνδυάζει της επιδόσεις και δυναμική συμπεριφορά με την έξτρα πρακτικότητα που ψάχνει ένας οικογενειάρχης.

Η εξέλιξη της πρώτης BMW M3 Touring πλησιάζει προς το τέλος της και η BMW «επιτίθεται» στις αισθήσεις του κοινού με ένα teaser video «ντυμένο» στα λευκά.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συγκεκριμένα και με το καμουφλάζ να καλύπτει κάθε σπιθαμή του αμαξώματος της M3 Touring, οι Βαυαροί μας παρουσιάζουν το νέο και ισχυρότερο station wagon της σειράς 3 στα χιόνια.

Σε αυτό το αφιλόξενο περιβάλλον η M3 Touring ξετυλίγει κάποιες από τις δυνατότητες της με τον οδηγό της να ντριφτάρει διασκεδαστικά στο χιόνι υπό τις οδηγίες του ελικοπτέρου που την ακολουθεί και με τη βοήθεια του ισχυρού εν σειρά εξακύλινδρου της BMW με τα δύο turbo.

Σε ένα σκηνικό που μοιάζει να έγινε και με τη βοήθεια υπολογιστή το νέο μοντέλο επιδόσεων των Βαυαρών «γράφει» τελικά στο χιόνι το «2022» καθώς η νέα χρονιά θα είναι και εκείνη που θα αποκαλυφθεί επίσημα στο κοινό.

Δείτε παρακάτω το video που ανάρτησε η BMW στο λογαριασμό της στο intstagram.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δείτε επίσης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ