Ντεμπούτο για το Dacia Duster Mat Edition

Dacia Duster Mat Edition 1

Η νέα έκδοση περιορισμένης παραγωγής προσφέρεται σε μία ματ απόχρωση, με πλουσιότερο εξοπλισμό και μόνο με τον ισχυρό βενζινοκινητήρα των 150 ίππων.

Η Dacia διαθέτει ένα μεγάλο εκθεσιακό περίπτερο στο Σαλόνι του Παρισιού και όλα τα φώτα έχουν πέσει, δικαιολογημένα, στο πρωτότυπο Manifesto. Μαζί όμως με αυτό παρουσίασε και ένα ακόμα εντυπωσιακό μοντέλο, την έκδοση περιορισμένης παραγωγής Mat Edition του Dacia Duster.

Dacia Duster Mat Edition 4
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πιο συγκεκριμένα, το Dacia Duster Mat Edition προσφέρεται αποκλειστικά στην ματ απόχρωση Comet Grey και αποτελεί την πρώτη εφαρμογή αυτού του τύπου απόχρωσης για την εταιρεία.

Πέρα από την ειδική ματ απόχρωση, το «συλλεκτικό» Dacia Duster διαθέτει και σκουρόχρωμους τροχούς αλουμινίου 17 ιντσών. Ακόμα, η κεραία τύπου πτερύγιο καρχαρία και οι καθρέφτες είναι μαύρου gloss χρώματος, με τους τελευταίους να διαθέτουν και μία πορτοκαλί ρίγα.

Dacia Duster Mat Edition 3

Παράλληλα, η νέα ξεχωριστή έκδοση του Dacia Duster ενστερνίζεται όλες τις αλλαγές που έχει υποστεί η γκάμα, με νέας σχεδίασης μάσκα και λογότυπους μέσα και έξω. Από το εσωτερικό του Mat Edition δεν απουσιάζει κάποιο διαθέσιμο εξοπλιστικό χαρακτηριστικό, περιλαμβάνοντας μεταξύ άλλων keyless είσοδο και εκκίνηση κινητήρα, αυτόματο διζωνικό κλιματισμό και σύστημα πολυμέσων με έγχρωμη οθόνη αφής 8 ιντσών.

Στα μηχανικά μέρη, η έκδοση περιορισμένης παραγωγής Mat Edition συνδυάζεται αποκλειστικά με τον 4κύλινδρο TCe των 1,3 λίτρων που αποδίδει 150 ίππους. Η κίνηση φτάνει αποκλειστικά στους εμπρός τροχούς μέσω ενός αυτόματου κιβωτίου διπλού συμπλέκτη EDC.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Διαβάστε επίσης:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ