Νταλίκα ντελαπάρισε στην Εθνική -Supercars εκατομμυρίων έγιναν σμπαράλια

ντελαπάρισε νταλίκα με πανάκριβα αυτοκίνητα

Μεγάλης έκτασης ζημιές υπέστησαν κάποια υπερπολυτελή αυτοκίνητα που κατέληξαν στην άσφαλτο, μετά το ντελαπάρισμα του φορτηγού που τα μετέφερε.

Με την οροφή τους στην άσφαλτο βρέθηκαν κάποια πολυτελή και πανίσχυρα αυτοκίνητα, όταν το φορτηγό που τα μετέφερε ντελαπάρισε την περασμένη Τετάρτη 23 Αυγούστου, στον αυτοκινητόδρομο A20 στην κομητεία του Κεντ, στην νοτιοανατολική Αγγλία.

Βίντεο δείχνει τα supercars να κείτονται στο έδαφος, έχοντας αποκομίσει πολύ μεγάλες ζημιές. Ανάμεσα τους βρίσκονται αυτοκίνητα της Mercedes, της Audi, της Aston Martin και της Lamborghini, η συνολική αξία των οποίων ανέρχεται σε εκατομμύρια ευρώ. Όσον αφορά τον οδηγό του φορτηγού, αυτός υπέστη μικρό τραυματισμό.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας του Κεντ δήλωσε ότι οι αστυνομικές αρχές ειδοποιήθηκαν για το συμβάν στις 7.57 μ.μ. της Τετάρτης, και γρήγορα μετέβησαν στον τόπο του ατυχήματος, κοντά στο χωριό Farningham.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η κυκλοφορία στον δρόμο Α20 διακόπηκε, ενώ ελήφθσαν και τα απαραίτητα μέτρα για την απομάκρυνση του φορτηγού και των οχημάτων. 

Προσώρας δεν υπάρχουν επίσημες ανακοινώσεις για τα αίτια του συμβάντος, κάτι το οποίο, ωστόσο, δεν έχει εμποδίσει πολλούς χρήστες του Twitter να προβούν σε υποθέσεις, με έναν εκ των οποίων να ισχυρίζεται ότι ο οδηγός μάλλον είχε αναπτύξει υψηλή ταχύτητα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κάποιος άλλος χρήστης στάθηκε στο πλευρό του οδηγού κάνοντας λόγο για μια… δύσκολη μέρα στη δουλειά, ενώ κάποιοι άλλοι στάθηκαν στον «πονοκεφάλο» που έχει προκληθεί στην ασφαλιστική εταιρεία.

Διαβάστε επίσης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ