Nissan Townstar: To νέο πολυχρηστικό άστρο της πόλης

Nissan Townstar

Η Nissan αποκάλυψε τον αντικαταστάτη του NV200, προσθέτοντας μια σύγχρονη και ιδιαίτερα ανταγωνιστική πρόταση στην κατηγορία των επιβατικών και επαγγελματικών van.

Επιδεικνύοντας την πιο ολοκληρωμένη, μέχρι σήμερα, πρόταση (από τεχνολογικής άποψης) της Nissan στην κατηγορία των LCVs, το ολοκαίνουργιο Townstar έρχεται με μια σουίτα 20+ τεχνολογιών.

Πατώντας στην επιτυχημένη συνταγή του Nissan e-NV200, ενός πρωτοποριακού μοντέλου που πρωτοστατεί στην αγορά των ηλεκτρικών LCV, η αμιγώς ηλεκτρική έκδοση του ολοκαίνουργιου Townstar είναι βελτιστοποιημένη για να καλύψει τις ανάγκες των επαγγελματιών. Με ενισχυμένη μπαταρία 44kWh, προηγμένη τεχνολογία και χαμηλό λειτουργικό κόστος, το ηλεκτρικό Townstar προσφέρει μια αποτελεσματική, βιώσιμη λύση κινητικότητας.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Nissan Townstar

Κατασκευασμένο για βέλτιστη απόδοση και ευελιξία σε αστικά περιβάλλοντα, το ολοκαίνουργιο Townstar διαθέτει δύο κινητήριες εκδόσεις σε διαμόρφωση van και combi (επιβατικό) για να ικανοποιήσει τις ανάγκες των επιχειρήσεων και των επαγγελματιών.

Η έκδοση με τον 1,3 λίτρων κινητήρα βενζίνης, είναι πλήρως συμβατή με τους τελευταίους κανονισμούς εκπομπών ρύπων Euro 6d-Full και αποδίδει 130 ίππους και 240 Nm ροπής, προσφέροντας ταυτόχρονα ισχύ και απόδοση.

Nissan Townstar
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από την άλλη πλευρά, έχοντας ως θεμέλιο την πλούσια τεχνογνωσία της Nissan στα ηλεκτρικά LCVs, το αμιγώς ηλεκτρικό ολοκαίνουργιο Townstar θα είναι εξοπλισμένο με μπαταρία 44kWh και προηγμένη τεχνολογία.

Συνδυάζει έξυπνη διαχείριση ενέργειας και αποτελεσματική θερμική ψύξη μπαταρίας σε ένα βελτιστοποιημένο πακέτο. Το νέο βαν έρχεται για να ξεπεράσει τις δυνατότητες εμβέλειας του e-NV200 και θα προσφέρει 245 Nm ροπής και εμβέλεια 285 χιλιόμετρων (εκκρεμεί Έγκριση Τύπου).

Χτισμένο στην πλατφόρμα Alliance CMF-C, το ολοκαίνουργιο Townstar έχει δημιουργηθεί από την αρχή με γνώμονα την ποιότητα και τη λειτουργικότητα. Θα φέρει το νέο λογότυπο της μάρκας Nissan, όντας το πρώτο ευρωπαϊκό μοντέλο που θα το χαρακτηρίζει και το πλέον πρόσφατο που λανσάρεται στο πλαίσιο του σχεδίου μετασχηματισμού Nissan NEXT, το οποίο δίνει προτεραιότητα στη βιώσιμη ανάπτυξη και την κερδοφορία, στις παγκόσμιες δραστηριότητες της εταιρείας.

Nissan Townstar
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η ολοκαίνουργια έκδοση van του Townstar έχει αναπτυχθεί για να ανταποκρίνεται τέλεια στις ανάγκες πελατών, όπως οι Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις που αναζητούν ευελιξία, ευκολία, χώρο και φορτίο, σε συνδυασμό με το σύστημα στάθμευσης hands-free για το στρεσογόνο περιβάλλον στάθμευσης στην πόλη.

Η combi έκδοση του ολοκαίνουργιου Townstar μπορεί να υποστηρίξει πολυάριθμους επιβάτες, προσφέροντας έξυπνες επιλογές αποθήκευσης που φτάνουν τα 775 λίτρα. Από τις εκλεπτυσμένες επενδύσεις καθισμάτων και θυρών έως το μοντέρνο φινίρισμα της κεντρικής κονσόλας και του ταμπλό, η νέα καμπίνα του Townstar καλωσορίζει τους επαγγελματίες, με άνεση παρόμοια με επιβατικού αυτοκινήτου.

Nissan Townstar

Το πλήρως ηλεκτρικό ολοκαίνουργιο Townstar θα αντικατοπτρίζει αισθητικές ενδείξεις του Ariya, συμπεριλαμβανομένων στάνταρ προβολέων LED και μια αεροδυναμικής μπροστινής μάσκας που ενσωματώνει ένα περίπλοκο μοτίβο Kumiko και ένα νέο σχέδιο V-motion με φώτα ημέρας.

Διαθέσιμο με ευέλικτες διαμορφώσεις, το ολοκαίνουργιο van Townstar έχει σχεδιαστεί για να αποτελέσει έναν αξιόπιστο, άνετο και αποτελεσματικό συνεργάτη στην κινητικότητα των εταιρειών και των επαγγελματιών.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Nissan Townstar

Διαθέτοντας χώρο φόρτωσης έως 3,9 m3 με περιστρεφόμενο διάφραγμα, το νέο συμπαγές van μπορεί να μεταφέρει δύο Ευρωπαλέτες και έως 800 κιλά φορτίου με ευκολία, με ικανότητα ρυμούλκησης 1.500 κιλών.

Ο χώρος φόρτωσης διαθέτει μεγάλες συρόμενες πόρτες στο πλάι που διευκολύνουν την εκφόρτωση. Περιλαμβάνει επίσης έξυπνες λύσεις αποθήκευσης και ειδικό χώρο για είδη γραφείου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ