Νέος πετρελαιοκινητήρας 1,5 λίτρων για το Ford Focus

Ford Focus 1

Η Ford εμπλουτίζει την γκάμα κινητήρων του Focus με νέο diesel μοτέρ που συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο οκτώ σχέσεων.

Η ευρωπαϊκή γκάμα του δημοφιλούς μικρομεσαίου της Ford απέκτησε σήμερα μία νέα έκδοση πετρελαίου με τον αναβαθμισμένο 1.5 EcoBlue. Υπενθυμίζουμε ότι υπήρχαν αντίστοιχες εκδόσεις για το μοντέλο με ισχύ 120 ίππων, αλλά πλέον με το νέο κινητήρα πληροί τις τελευταίες προδιαγραφές ρύπων και επαναλανσάρεται στην αγορά.

Ford Focus 2
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πιο συγκεκριμένα, ο νέος 4κύλινδρος 1.5 EcoBlue αποδίδει 115 ίππους και 250 Nm, και συνδυάζεται αποκλειστικά με αυτόματο κιβώτιο οκτώ σχέσεων. Σύμφωνα με τον κατασκευαστή, οι επιδόσεις που εξασφαλίζει στο Focus αναφέρουν επιτάχυνση από στάση στα 100 χλμ./ώρα σε 11,8 δλ. και η τελική του ταχύτητα φτάνει τα 187 χλμ./ώρα.

Ford Focus 3

Στον τομέα της μέσης κατανάλωσης καυσίμου και των εκπομπών ρύπων, η νέα πετρελαιοκίνητη έκδοση του Ford Focus καταναλώνει 4,7 λτ/100 χλμ. και εκπέμπει 130 γρ./χλμ. CO2, σύμφωνα πάντα με το πρωτόκολλο WLTP.

Ford Focus 5
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τέλος, το νέο Ford Focus 1.5 EcoBlue 115 PS προσφέρεται και με τους δύο τύπους αμαξώματος (5θυρο hatchback και 5θυρο Wagon), καθώς και με όλα τα διαθέσιμα επίπεδα εξοπλισμού, συμπεριλαμβανομένου και του Active με την crossover διάθεση.

Διαβάστε επίσης:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ