Αυτό είναι το νέο Tesla Model 3 -Πόσο κοστίζει στην Ελλάδα

νέο Tesla Model 3

Το Tesla Model 3 αναβαθμίστηκε τόσο σε αισθητικό όσο και σε ποιοτικό επίπεδο, δείχνοντας πιο ικανό από ποτέ.

Στην ανανέωση του Model 3 προχώρησε η Tesla ώστε να καταστήσει το sedan μοντέλο της ακόμα πιο ικανό μέσα σε ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό τοπίο, όπου πληθαίνουν οι ηλεκτροκίνητες προτάσεις.

Σε επίπεδο εμφάνισης, το μπροστινό μέρος φέρει διαφοροποιήσεις στη μάσκα και τους κεντρικούς προβολείς, ενώ στο πίσω μέρος ενσωματώνονται αναβαθμισμένα φωτιστικά σώματα με LED στοιχεία. Όπως, επίσης, αναφέρει η Tesla, το Model 3 έχει βελτιστοποιημένη αεροδυναμική απόδοση, χάρη σε κάποιες νέες γραμμές στο αμάξωμα και νέες ζάντες, την ίδια ώρα που διαθέσιμα είναι δύο ακόμα χρώματα, το Ultra Red και το Stealth Grey.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
νέο Tesla Model 3

Στο εσωτερικό συναντάται ένα επανασχεδιασμένο ταμπλό με ενσωματωμένο ατμοσφαιρικό φωτισμό, ένα διαφοροποιημένο τιμόνι, δύο επιφάνειες φόρτισης για smartphone στην κεντρική κονσόλα, αλλά και ένα ηχοσύστημα με 17 ηχεία, έναντι των 14 ηχείων που υπήρχαν.

Αναβαθμισμένες είναι επίσης οι επενδύσεις από ψεύτικο δέρμα, το οποίο πλέον είναι διάτρητο, ενώ στον στάνταρ εξοπλισμό υπάρχουν αεριζόμενα και θερμαινόμενα μπροστινά καθίσματα. Βελτιωμένη είναι και η εμπειρία του ταξιδιού, με την καμπίνα να είναι πιο αθόρυβη από ποτέ χάρη σε κάποιες ηχομονωτικές αναβαθμίσεις.

νέο Tesla Model 3
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η κεντρική οθόνη αφής δεν φέρει κάποιες αλλαγές πέρα από τη μείωση του πλάτους του πλαισίου της έτσι ώστε να είναι μεγαλύτερη αξιοποιήσιμη επιφάνεια, και στο πίσω μέρος έχει προστεθεί μια δεύτερη 8,0" για τους πίσω επιβάτες, οι οποίοι μπορούν -μεταξύ άλλων- να ρυθμίσουν το σύστημα κλιματισμού.

νέο Tesla Model 3

Αναφορικά με την γκάμα εκδόσεων, η μεγαλύτερη αλλαγή αφορά στην απομάκρυνση της έκδοσης Performance. Πλέον διαθέσιμες είναι δύο εκδόσεις, η πισωκίνητη “Model 3” με 513 χλμ. αυτονομία και η τετρακίνητη "Long Range" με δυνατότητα διάνυσης 629 χλμ. με μια φόρτιση και επιτάχυνση στα πρώτα 100 χλμ./ώρα σε 4,4 δλ.

Το ανανεωμένο Model 3 είναι διαθέσιμο για παραγγελία στο site της Tesla, με τις τιμές του για την ελληνική αγορά να είναι 41.990 ευρώ (33.990 με την επιδότηση) για τη βασική έκδοση και 49.990 (41.990 με την επιδότηση) για τη Long Range. Οι παραδόσεις στην Ευρώπη θα ξεκινήσουν στα τέλη Οκτωβρίου.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Διαβάστε επίσης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ