Το νέο Suzuki Swift πάτησε στην Ελλάδα -Δείτε τις φωτογραφίες

Νέο Suzuki Swift Ελλάδα

Την πρώτη του εμφάνιση επί ελληνικού εδάφους πραγματοποίησε το νέο Suzuki Swift στο πλαίσιο του ετήσιου συνεδρίου της ιαπωνικής φίρμας στη χώρα μας.

Σχεδόν δύο μήνες πριν το επίσημο λανσάρισμά του στη χώρα μας, το νέο Suzuki Swift πάτησε για πρώτη φορά τους τροχούς του επί ελληνικού εδάφους.

Το ιαπωνικό hatchback, το οποίο περνάει στην τέταρτη κατά σειρά γενιά του, αποτελώντας μία από τις δημοφιλέστερες προτάσεις στην ευρύτερη κατηγορία των αυτοκινήτων πόλης, βρέθηκε στη χώρα μας στο πλαίσιο του ετήσιου συνεδρίου δικτύου της Suzuki στην Ελλάδα.

Νέο Suzuki Swift Ελλάδα
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μετά από μια άκρως επιτυχημένη χρονιά για τη Suzuki στην ελληνική αγορά, η άφιξη του νέου Swift αναμένεται να προσφέρει μια επιπλέον ώθηση στην ιαπωνική φίρμα, καθώς διαχρονικά το μικρό, πεντάθυρο hatchback αποτελεί το δημοφιλέστερο μοντέλο της.

Το νέο Suzuki Swift εφοδιάζεται με ένα ήπια υβριδικό σύνολο χωρητικότητας 1,2 λίτρο, το οποίο αποδίδει 82 ίππους και 110 Nm ροπής, ενώ συνδυάζεται με μηχανικό κιβώτιο πέντε σχέσεων.

Νέο Suzuki Swift Ελλάδα

Όπως και στο παρελθόν, το νέο Swift θα προσφέρεται τόσο σε δικίνητες όσο και σε τετρακίνητες εκδόσεις, αποτελώντας τη μοναδική πρόταση της κατηγορίας του που προσφέρει τη δυνατότητα της επιλογής.

Σημαντικές είναι οι αναβαθμίσεις που έχει δεχθεί και το εσωτερικό του νέου Suzuki Swift, με ποιο χαρακτηριστικό το παράδειγμα της οθόνης αφής των 9 ιντσών, η οποία έχει μετατοπιστεί στην κορυφή της κεντρικής κονσόλας.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Νέο Suzuki Swift Ελλάδα

Περισσότερες και πιο προηγμένες είναι οι εφαρμογές ενεργητικής ασφάλειας που απαρτίζουν τον κατάλογο του εξοπλισμού του νέου Swift, ευθυγραμμίζοντας το ιαπωνικό best seller με τα σύγχρονα τεχνολογικά δεδομένα. Το νέο Suzuki Swift θα ξεκινήσει την εμπορική πορεία του στη χώρα μας τον προσεχή Απρίλιο, αντικαθιστώντας το υπάρχον μοντέλο.

Διαβάστε επίσης

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ