Νέο σοκαριστικό δυστύχημα με Porsche

Porsche ατύχημα

To δυστύχημα στο οποίο έχασε τη ζωή του γνωστός Έλληνας μουσικός θυμίζει η περίπτωση ενός ακόμα συμβάντος, το οποίο σημειώθηκε στην Πολωνία και είχε το ίδιο τραγικό αποτέλεσμα.

Εικόνες οι οποίες παραπέμπουν σε αεροπορική τραγωδία αντίκρισαν τα σωστικά συνεργεία της Πυροσβεστικής Υπηρεσίες της Πολωνίας όταν κλήθηκαν σε ένα τροχαίο ατύχημα το οποίο είχε σημειωθεί σε έναν επαρχιακό δρόμο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα διασκορπισμένα συντρίμμια σε απόσταση δεκάδων μέτρων από το σημείο του ατυχήματος μαρτυρούσαν τη σφοδρότητα της πρόσκρουσης και του τραγικού αποτελέσματός της.

Νωρίτερα, ο οδηγός μιας Porsche 911 είχε χάσει τον έλεγχο του οχήματός του με αποτέλεσμα να προσκρούσει με ιλιγγιώδη ταχύτητα στα παρακείμενα δέντρα.

Το γερμανικό sportscar μεταμορφώθηκε μέσα σε δέκατα του δευτερολέπτου σε μια άμορφη μάζα παρασύροντας στον θάνατο οδηγό και συνοδηγό.

Το δυστύχημα σημειώθηκε λίγα εικοσιτετράωρα μετά τον θάνατο του γνωστού Έλληνα μουσικού, γνωστού και ως Mad Clip, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, επαναφέροντας στη σκέψη όλων τους κινδύνους που κρύβει η απερίσκεπτη συμπεριφορά πίσω από το τιμόνι αυτοκινήτων που δεν συγχωρούν λάθη.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όπως και στην περίπτωση του Mad Clip, έτσι και στο δυστύχημα που συνέβη στην Πολωνία δεν ενεπλάκη άλλο αυτοκίνητο και οι απώλειες περιορίστηκαν στους επιβαίνοντες της μαύρης Porsche 911.

Αυτό φυσικά δεν κάνει λιγότερο τραγικό το γεγονός και δεν υποβαθμίζει τη σημασία της οδηγικής παιδείας την οποία θα πρέπει να αναπτύξουμε όλοι ώστε να μπει ένα τέλος στην εκατόμβη νεκρών της ασφάλτου.  

Porsche Poland

Διαβάστε επίσης

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ