Νέο προσωρινό κλείσιμο σε εξόδους στην Αττική Οδό

αττική οδός κόμβος μεταμόρφωσης

Δύο ακόμη έξοδοι θα παραμείνουν κλειστοί από το βράδυ της Τρίτης έως το πρωί της Τετάρτης λόγω εργασιών.

Σε νέο προσωρινό κλείσιμο εξόδων προχωρά η εταιρεία συντήρησης της Αττικής Οδού λόγω προγραμματισμένων εργασιών βαριάς συντήρησης του οδοστρώματος θα παραμείνουν από τις 22:00 το βράδυ της Τρίτης 08/08/2023 έως τις 06:00 το πρωί της Τετάρτης 09/08/2023.

Ειδικότερα κλειστές θα παραμείνουν η έξοδος προς Λ. Ηρακλείου (έξοδος 9) στο ρεύμα προς Ελευσίνα και η είσοδος από Λ. Ηρακλείου (είσοδος 9) στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κατά τη διάρκεια των εν λόγω αποκλεισμών, οι οδηγοί μπορούν εναλλακτικά να επιλέξουν για την πρώτη περίπτωση την έξοδο προς οδό Πλαπούτα (έξοδος 10Α), την έξοδο προς Λ. Κύμης (έξοδος 10Β) ή την έξοδο του κόμβου Μεταμόρφωσης (έξοδος 8) και για τη δεύτερη περίπτωση τις εισόδους από κόμβο Μεταμόρφωσης (είσοδος 8) ή από Λ. Κύμης (είσοδος 10).

Για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που ισχύουν κατά τμήματα στην Αττική Οδό στο πλαίσιο των εργασιών βαριάς συντήρησης, υπενθυμίζεται ότι υπάρχει συνεχής ενημέρωση στην εταιρική ιστοσελίδα (www.aodos.gr). Η Αττική Οδός παρακαλεί τους οδηγούς να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή στη σχετική σήμανση και να τηρούν τα όρια ταχύτητας κατά τις διελεύσεις τους από τα εν λόγω τμήματα.

Διαβάστε επίσης

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ