Το νέο Peugeot 408 μπήκε μέσα σε κρυστάλλινη σφαίρα

νέο Peugeot 408

To νέο Peugeot 408 Fastback αποκαλύφθηκε στον κόσμο μόλις τον Ιούνιο, ενώ από σήμερα εκτίθεται στο Louvre-Lens, ένα μουσείο τέχνης που βρίσκεται στην περιοχή Lens της Γαλλίας.

Περιστρέφεται και προβάλει το νέο Peugeot 408 από κάθε πιθανή γωνία: Η διάφανη σφαίρα που φιλοξενεί το νέο μοντέλο της Peugeot είναι παντελώς απροσδόκητη, όπως και η εμφάνιση του του νέου Peugeot 408. 

H προβολή του νέου Peugeot 408, ενός δυναμικού fastback με μοναδική εμφάνιση, έπρεπε να είναι εμπνευσμένη. Μία ταλαντούχα ομάδα καλλιτεχνών, μηχανικών και τεχνικών από το Παρισινό δημιουργικό στούντιο Superbien πήρε την ιδέα της «Σφαίρας», και τη μετέτρεψε  σε μια πραγματικότητα που κόβει την ανάσα και που φαίνεται να αψηφά τη βαρύτητα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αυτή η εξειδικευμένη ομάδα στον σχεδιασμό πρωτότυπων εγκαταστάσεων δημιούργησαν αυτή την μοναδική κατασκευή, την «Σφαίρα». Πως γίνεται το νέο Peugeot 408 να περιστρέφεται και να γυρίζει με ένα τόσο ανορθόδοξο τρόπο;  Η απάντηση είναι αυτή η διάφανη σφαίρα που το περιβάλλει και το προβάλει από κάθε οπτική γωνία.

peugeot 408

Η πρωτότυπη αυτή εγκατάσταση τοποθετήθηκε στον εξαιρετικό περιβάλλοντα χώρο του Louvre-Lens, ένα μουσείο τέχνης που βρίσκεται στην περιοχή Lens της Γαλλίας. 

Σχετικό βίντεο με τίτλο "Απροσδόκητο από όποια πλευρά και αν το δεις” το οποίο γυρίστηκε στο Louvre-Lens στα μέσα Ιουλίου 2022 μπορείτε να δείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ