Νέο «λουκέτο» σε βενζινάδικο στο Χαϊδάρι για νοθεία

σφρα

Το συγκεκριμένο πρατήριο είχε σφραγιστεί και στο παρελθόν και λειτουργούσε υπό νέα διεύθυνση και ΑΦΜ.

Μακραίνει συνεχώς η λίστα με τα πρατήρια υγρών καυσίμων στα οποία οι Αρχές διαπίστωσαν νοθεία η οποία προκαλεί ανυπολόγιστες ζημιές στους κινητήρες των οχημάτων ενώ παράλληλα προκαλεί και «αιμμοραγία» στα δημόσια έσοδα.

Οι Αρχές αυτή τη φορά έβαλαν 10ήμερο λουκέτο σε πρατήριο υγρών καυσίμων στο Χαϊδάρι καθώς μετά από την ποιοτική εξέταση των δειγμάτων των καυσίμων που διενεργήθηκε από το Χημείο, διαπιστώθηκε η νοθεία. Μάλιστα τα στελέχη της ΑΑΔΕ με την συνδρομή της Οικονομικής Αστυνομίας διαπίστωσαν ότι τα καύσιμα ήταν νοθευμένα με διαλύτες καύσιμα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σύμφωνα με πληροφορίες του Carandmotor.gr το συγκεκριμένο πρατήριο είχε σφραγιστεί και κατά το παρελθόν ωστόσο όπως αποδείχθηκε άλλαξε χέρια και λειτουργούσε υπό νέα διεύθυνση.

Άλλωστε τα στελέχη των Αρχών επισημαίνουν με νόημα ότι η σφράγιση διενεργήθηκε κανονικά, παρά το γεγονός ότι το συγκεκριμένο πρατήριο σήμερα λειτουργούσε με νέα διεύθυνση και με διαφορετικό ΑΦΜ. Η έρευνα για το συγκεκριμένο πρατήριο σύμφωνα με πληροφορίες του Carandmotor.gr επεκτάθηκε για τυχόν άλλες τελωνειακές παραβάσεις.

Δείτε το σχετικό video από την ΑΑΔΕ:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ