Αυτό είναι το νέο λεωφορείο της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου -Οι αντιδράσεις των Ελλήνων Διεθνών

λεωφορείο Εθνικής Ομάδας

Ένα πούλμαν προηγμένων τεχνολογιών μεταφέρει πλέον τη γαλανόλευκη αποστολή, διασφαλίζοντας ότι οι Έλληνες Διεθνείς θα έχουν όλες τις ανέσεις.

Ένα σύγχρονο λεωφορείο φροντίζει για τις μετακινήσεις της Εθνικής μας Ομάδας, το οποίο έκανε τα εγκαίνιά του χθες Τρίτη 21 Νοεμβρίου, μεταφέροντας την ελληνική αποστολή από το ξενοδοχείο που είχε καταλύσει, στην “OPAP Arena" για την αναμέτρηση με την Εθνική Γαλλίας.

Το νέο λεωφορείο, μάλιστα, έφερε… γούρι, καθώς η Εθνική μας «κόντραρε» στα ίσα τη δευτεραθλήτρια κόσμου. Το γαλανόλευκο συγκρότημα πραγματοποίησε μια πολύ καλή εμφάνιση απέναντι στους Γάλλους «αστέρες», αποσπώντας τον βαθμό της ισοπαλίας.

λεωφορείο Εθνικής Ομάδας
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πρόκειται για ένα λεωφορείο της MAN, και ειδικότερα για την τελευταία, 3η γενιά του μοντέλου Lion's Coach η οποία παρουσιάτηκε για πρώτη φορά τον Οκτώβριο του 2017 και έκτοτε έχει καταφέρει να αποσπάσει ένα πλήθος βραβείων, όπως τα “Grand Coach Award”, “Busplaner Innovation Prize 2018”, "iF Design Award 2018” και “Coach of the Year 2020".

λεωφορείο Εθνικής Ομάδας

Κινείται από έναν 6κύλινδρο diesel κινητήρα D 2676 LOH Common Rail απόδοσης 470 ίππων, με τη ροπή να ανέρχεται σε 2.450 Nm.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το εν λόγω μοντέλο έχει καθίσματα έως και για 53 άτομα και μέγιστο όγκο χώρου φόρτωσης 11,7 κυβικά μέτρα. Το μήκος είναι 12.101 χλστ., το πλάτος 2.500 χλστ., το ύψος 3.870 χλστ., ενώ το μεταξόνιο φτάνει τα 6.060 χλστ.

Παράλληλα φέρει μια μεγάλη δέσμη συστημάτων ασφαλείας και υποβοήθησης, όπως το ηλεκτρικό χειρόφρενο που ενεργοποιείται αυτόματα με το που απενεργοποιήσει ο οδηγός το μοτέρ, σύστημα Emergency Brake Assist το οποίο ακινητοποιεί το όχημα σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, αλλά και το σύστημα MAN AttentionGuard που εντοπίζει πότε ο οδηγός έχει χάσει τη συγκέντρωσή του και τον προειδοποιεί με οπτικά και ηχητικά σήματα.

Άλλα συστήματα που εντάσσονται στον εξοπλισμό του είναι τα MAN OptiView, Lane Change Assist, MAN Turn Assist, Lane Turn Assist, Traffic Jam Assist και MAN High Beam Assist.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
λεωφορείο Εθνικής Ομάδας

Όσον αφορά στα καθίσματα είναι ιδιαίτερα άνετα, με δυνατότητα ρύθμισης του προσκέφαλου, ενώ κάθε θέση φέρει υποδοχή για USB και βάση στήριξης για τάμπλετ.

Δείτε τις πρώτες εντυπώσεις της ελληνικής αποστολής

Διαβάστε επίσης

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ