Το νέο κόλπο: Με το χτύπημα ενός χεριού ανοίγουν αυτοκίνητα

Χτύπημα χεριού κλοπή αυτοκινήτου

Μία νέα απλή μέθοδο έχουν επινοήσει οι μακρυχέρηδες στην Ελλάδα, προκειμένου να αποσπούν πολύτιμα αντικείμενα από τα αυτοκίνητα.

Δεν έχει όρια η ευρηματικότητα των συμμοριών οι οποίες εφευρίσκουν νέους τρόπους προκειμένου να αρπάζουν πολύτιμα αντικείμενα μέσα από αυτοκίνητα, δίχως να υποπίπτουν στην αντίληψη των οδηγών.

Η νέα μέθοδος που έχουν επινοήσει οι μακρυχέρηδες, οι οποίοι δραστηριοποιούνται στη χώρα, είναι ιδιαίτερη απλή, όπως φαίνεται και σε βίντεο του thestival.gr.

Μόλις ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου επιβιβαστεί στο όχημά του και είναι έτοιμος να ξεκινήσει, τότε τα μέλη της συμμορφίας προσεγγίζουν το αυτοκίνητο, όντας έτοιμα να εκτελέσουν το καλά οργανωμένο σχέδιό τους.

Το ένα μέλος κατευθύνεται με προσεκτικές κινήσεις στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου και -δίχως να υποπέσει στην αντίληψη του οδηγού - χτυπάει με το χέρι του το αμάξωμα του οχήματος.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έντρομος ο οδηγός εξέρχεται από το όχημα προκειμένου να εξακριβώσει το τι συνέβη και αν προκλήθηκε κάποιου είδους σύγκρουση με κάποιο άλλο όχημα. Τότε το έτερο μέλος της συμμορίας ανοίγει στο άψε-σβήσε, με χειρουργικές κινήσεις, την πόρτα του συνοδηγού και αποσπά από το όχημα ό,τι πολύτιμο βρει, όπως είναι μία τσάντα και ένα κινητό τηλέφωνο.

Σαν να μη συμβαίνει τίποτα, η σπείρα απομακρύνεται από το σημείο, διαφεύγοντας με τη λεία της.


Πηγή βίντεο: Thestival.gr

Διαβάστε επίσης:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ