Το νέο Hyundai i20 αποκαλύφθηκε -Όλες οι αλλαγές

Hyundai i20

Στην ανανέωση ενός εκ των δημοφιλέστερων μοντέλων της προχώρησε η Hyundai επικαιροποιώντας τις σχεδιαστικές και εξοπλιστικές προδιαγραφές του γνωστού σε όλους i20.

Το νέο πρόσωπο του δημοφιλέστατου και στην ελληνική αγορά i20 αποκάλυψε η Hyundai, επιχειρώντας με αυτόν τον τρόπο να διατηρήσει στην πρώτη γραμμή της ευρύτερης κατηγορίας των αυτοκινήτων πόλης.

Το ανανεωμένο Hyundai i20 επιστρέφει με αλλαγές που ξεκινούν από δευτερεύοντα μέρη του αμαξώματος, όπως οι προφυλακτήρες, οι νέοι προβολείς με τα ενσωματωμένα φώτα ημέρας τεχνολογίας LED και οι ανασχεδιασμένοι τροχοί των 16 και 17 ιντσών.

hyundai i20
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τρία νέα χρώματα για τις επιφάνειες του αμαξώματος έρχονται να συμπληρώσουν την ανανεωμένη και πέρα από κάθε αμφιβολία δυναμικότερη εικόνα του αυτοκινήτου, περνώντας τη σκυτάλη στον αναβαθμισμένο θάλαμο επιβατών.

Πέρα από τις νέες επενδύσεις και τους πιο «ζωντανούς» χρωματικούς συνδυασμούς, το Hyundai i20 του 2023 έρχεται με αναβαθμισμένο σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας, η βασική εκδοχή του οποίου προσφέρεται με οθόνη αφή 4,2 ιντσών και η πλουσιότερη με οθόνη 10,25 ιντσών. Μάλιστα στις πλουσιότερες εκδόσεις, ψηφιακός είναι και ο πίνακας οργάνων με διαγώνιο επίσης 10,25 ίντσες.

hyundai i20

Ουσιαστικότερες θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κανείς τις παρεμβάσεις που έχουν πραγματοποιηθεί στον κατάλογο με τα συστήματα ενεργητικής ασφάλειας, ο οποίος είναι πλουσιότερος περιλαμβάνοντας πλέον και το σύστημα αυτόνομης πέδησης.

Το γεγονός ότι προαιρετικά μπορεί κανείς να επιλέξει ακόμα και ηχοσύστημα της BOSE μαρτυρά την προσπάθεια που έχουν καταβάλλει οι Κορεάτες ώστε να αναβαθμίσουν την εμπειρία οδηγού και επιβατών στο εσωτερικό του ανανεωμένου Hyundai i20.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
hyundai i20

Σε ό,τι αφορά στα κινητήρα σύνολα, το ανανεωμένο Hyundai i20 προσφέρεται κατά αποκλειστικότητα με τον υπερτροφοδούμενο κινητήρα βενζίνης του 1,0 λίτρου, απόδοσης 100 ή 120 ίππων, και σε εκδόσεις με μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων ή με αυτόματο διπλού συμπλέκτη επτά σχέσεων.

hyundai turbo

Όπως και στο παρελθόν, το ανανεωμένο Hyundai i20 θα κατασκευάζεται στη γειτονική Τουρκία με την εμπορική του διάθεση να ξεκινά στις περισσότερες χώρες της Ευρώπης το αμέσως επόμενο διάστημα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Διαβάστε επίσης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ