Το νέο δημιούργημα των σπουδαστών της Skoda αποκτά μορφή (video)

Skoda Student Car

Κάθε χρόνο η Skoda αναθέτει σε ομάδες φοιτητών να οραματιστούν και να παρουσιάσουν μία πιο δυναμική εκδοχή των μοντέλων της, στο πλαίσιο του Skoda Student Car project.

Παρότι η όγδοη κατά σειρά βερσιόν του εγχειρήματος είχε καθυστερήσεις λόγω της παγκόσμιας πανδημίας της Covid-19, ήδη 24 μαθητευόμενοι σχεδιαστές από την Επαγγελματική Σχολή της Skoda, έχουν σηκώσει μανίκια.

Φέτος, αυτό το πρόγραμμα της ακαδημίας της Τσέχικης μάρκας, διασταυρώνεται για πρώτη φορά με τη Skoda Motorsport. Συγκεκριμένα, οι εκκολαπτόμενοι σχεδιαστές καλούνται να δημιουργήσουν μία αγωνιστική εκδοχή του Kamiq. Και μάλιστα για ράλι! To project αφορά σχεδιασμό τόσο του εξωτερικού όσο και του εσωτερικού του μοντέλου.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ήδη έχουν παρουσιαστεί τα πρώτα σκίτσα, με κάθε μαθητευόμενο να ξεκινά από απλά σχέδια και να πρέπει να φτάσει σε πλήρες, τελικό αποτέλεσμα. Στην πορεία, μπορεί να συνεργαστεί με μηχανολόγους και έμπειρα μέλη του τεχνικού τμήματος αλλά και τον τμημάτων σχεδιασμού και παραγωγής, στη βάση της Skoda, στη Μλάντα Μπόλεσλαβ.

«Η εκδοχή ράλι του Kamiq φέρνει ξεχωριστές προκλήσεις στους μαθητευόμενους», είπε σχετικά ο επικεφαλής σχεδιασμού της Skoda, Oliver Stefani.

Μπορείτε να δείτε περισσότερα για το project αυτό, καθώς και τα πρώτα σχέδια, στο παρακάτω video...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ