Νέο Dacia Duster και σε έκδοση για επαγγελματίες

Dacia Duster Commercial νέα επαγγελματική έκδοση 2021

Dacia Duster Commercial, ονομάζεται η νέα επαγγελματική έκδοση που παρουσίασε η ρουμάνικη εταιρία για το δημοφιλές SUV της.

Το Dacia Duster βάζει... φόρμα εργασίας με την επαγγελματική έκδοση ονόματι Commercial του SUV να κάνει αρχικά την εμφάνιση της στη βρετανική αγορά, ενώ όπως δείχνουν όλα, αργότερα θα ακολουθήσει το λανσάρισμα της και στην υπόλοιπη Ευρώπη.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το νέο Dacia Duster Commercial φέρει όλες τις απαραίτητες τροποποιήσεις από το εργοστάσιο για να λάβει και τη σχετική έγκριση. Το πίσω κάθισμα έχει αφαιρεθεί, υπάρχουν πλέον αρκετά σημεία πρόσδεσης για την τη σωστή ασφάλιση των αντικειμένων, ενώ μεταξύ του οδηγού και του χώρου φόρτωσης έχει τοποθετηθεί το απαραίτητο διαχωριστικό με το πλέγμα ασφάλειας. Τα πίσω παράθυρα είναι φιμέ, ενώ εμπόρευμα και αντικείμενα με χαμηλό ύψος μπορούν να προστατευτούν από τα αδιάκριτα βλέμματα από αφαιρούμενο κάλυμμα που φτάνει έως το ύψος των παραθύρων.

Ο επίπεδος χώρος φόρτωσης φέρει μαλακή επένδυση, ανθεκτική στη χρήση σύμφωνα με τη Dacia και η χωρητικότητα ανέρχεται συνολικά στα 1.623 λίτρα. Παράλληλα το ωφέλιμο βάρος ξεπερνά ελαφρώς τον μισό τόνο και φτάνει για την ακρίβεια στα 503 κιλά. Το μήκος στο χώρο φόρτωσης φτάνει στα 1.792 χλστ. και το μέγιστο πλάτος πλάτος στα 1.247 (977 το ελάχιστο), ενώ το ύψος στις δικίνητες εκδόσεις είναι 917 χλστ. και στις 4κίνητες 814 χλστ.

Dacia Duster Commercial 2021 επαγγελματική έκδοση
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η επαγγελματική έκδοση του Duster θα είναι διαθέσιμη στη βρετανική αγορά σε δύο εκδόσεις απο πλευράς εξοπισμού, τις Essential και Comfort, με την τελευταία να περιλαμβάνει και το multimedia σύστημα της εταιρίας, συμβατό με Android Auto και Apple CarPlay, το οποίο φέρει οθόνη αφής οχτώ (8) ιντσών.

Το Dacia Duster Commercial θα είναι διαθέσιμο με κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου όπως και στην πολιτική του έκδοση, με την ισχύ να ξεκινά από του 90 ίππους για το 1000άρι υπετροφοδοτούμενο TCe μοτέρ και να φτάνει έως και τους 150 για το εν σειρά 4κύλινδρο των 1,3 λίτρων που συνδυάζεται αποκλειστικά με το υτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη (χειροκίνητο 6τάχυτο οι υπόλοιπες). Να σημειωθεί ότι ο Blue DCi κινητήρας πετρελαίου των 1,5 λίτρων αποδίδει 115 ίππους και 260 Nm ροπής.

Με 210 χλστ. απόσταση από το έδαφος και 450 χλστ. αναφορικά με το ύψος για την ασφαλή διάσχιση υδάτινου εμποδίου, η νέα επαγγελματική έκδοση του πρόσφατα ανανεωμένου SUV της ρουμάνικης εταιρίας έρχεται να δώσει μια σκληροτράχηλη λύση στους επαγγελματίες που κινούνται συχνά σε κακοτράχαλο τερέν αποτελώντας μια εναλλακτική επιλογή έναντι των μικρών van.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ