Νέο compact επαγγελματικό pick-up από την Toyota

Toyota Rangga Concept 1

Η Toyota παρουσίασε το πρωτότυπο Rangga που ξεχωρίζει για τις μαζεμένες του διαστάσεις και την διαμορφώσιμο χαρακτήρα του.

Το Toyota Rangga Concept έκανε το παγκόσμιο ντεμπούτο του στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Ινδονησίας ως μία σπουδή για ένα πολυχρηστικό επαγγελματικό όχημα που οι υποψήφιοι αγοραστές θα μπορούν να το εξοπλίσουν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.

Toyota Rangga Concept 2
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για αυτό τον λόγο, η ιαπωνική εταιρεία παρουσίασε στο κοινό ορισμένες παραλλαγές του, όπως ασθενοφόρο, καφετέρια, υπηρεσίες οδικής βοήθειας κ.α., με σκοπό να αναδείξει τον πολυτάλαντο χαρακτήρα του.

Toyota Rangga Concept 4

Η Toyota δεν έδωσε στη δημοσιότητα τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Rangga Concept, ούτε καν τις διαστάσεις του και την ημερομηνία λανσαρίσματος της έκδοσης παραγωγής. Βέβαια, αναφέρει ότι πρόκειται για ένα όχημα μαζεμένων διαστάσεων, κάτι που φαίνεται και στις φωτογραφίες.

Toyota Rangga Concept 6
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από την άλλη, η ιαπωνική εταιρεία διοργανώνει ένα διαγωνισμό στην Ινδονησία με σκοπό να το κοινό να δημιουργήσει τις δικές του ιδέες για που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί το νέο μοντέλο. Η Toyota παρέχει το βασικό σχέδιο και οι «καλλιτέχνες» μπορούν να προσαρμόσουν το Rangga στα μέτρα τους. Ο δημιουργός του σχεδίου που θα διακριθεί θα λάβει ως δώρο 6.000 ευρώ.

Toyota Rangga Concept 9

Όταν το Rangga βγει από την γραμμή παραγωγής της Toyota, οι ντίλερ κάθε χώρας θα μπορούν να δημιουργήσουν το όχημα που ταιριάζει στις ανάγκες του πελάτη. Μάλιστα, η Toyota είχε καλεσμένους στην έκθεση της Ινδονησίας και ορισμένες εταιρείες που ειδικεύονται στις μετατροπές για να συζητήσουν τις δυνατότητες του νέου μοντέλου.

Toyota Rangga Concept 8
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου της Toyota, το όνομα Rangga προερχεται από τη λέξη «Ronggo» που στα Ινδονησιακά παραπέμπει σε ήρωα και φέρνει στο νου δύναμη και σκληροτράχηλο χαρακτήρα.

Διαβάστε επίσης:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ