Ποιο είναι το νέο αυτοκίνητο του Μίλτου Τεντόγλου, Χρυσού Ολυμπιονίκη

skoda miltos tentoglou

Ο 23χρονος Χρυσός Ολυμπιονίκης του Τόκιο θα κάθεται πίσω από το τιμόνι του αυτοκινήτου που ενέταξε τη Skoda στον κόσμο της ηλεκτροκίνησης.

Στο πλευρό του Χρυσού Ολυμπιονίκη του Τόκιο, Μίλτου Τεντόγλου, στέκεται η Kosmocar-Skoda, μέσω μιας τιμητικής χορηγίας. Στο πλαίσιο αυτής, ο αθλητής στο άλμα εις μήκος θα οδηγεί τα νέα μοντέλα της Skoda, με αφετηρία το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο της εταιρείας, το Enyaq iV.

skoda miltos tentoglou
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Με αφορμή τη χορηγική συνεργασία με τον Μίλτο Τεντόγλου, ο κ. Μάνος Δρακωτός, Διευθυντής Πωλήσεων και Marketing της Kosmocar-SKODA, δήλωσε σχετικά: «Στο πέρασμα του χρόνου, η Sκοδα έχει συνδεθεί στη συνείδηση του κόσμου με την ποιότητα, την αξιοπιστία, την κάλυψη των αναγκών οδηγού και επιβατών σε χώρους, ευκολίες και άνεση. Αναλύοντας σε βάθος όλα αυτά τα στοιχεία του DNA της μάρκας, καταλήξαμε ότι τελικά αυτό που νιώθει ο καταναλωτής που επιλέγει τη μάρκα μας είναι η “εμπιστοσύνη”».

skoda miltos tentoglou

Στη συνέχεια ο κ. Μάνος Δρακωτός, πρόσθεσε: «Την ίδια στιγμή, η μάρκα εξελίσσεται διαρκώς αποκτώντας ένα όλο και πιο μοντέρνο πρόσωπο, προσελκύοντας ταυτόχρονα ένα πιο νεανικό κοινό, που – γιατί όχι – την χαρακτηρίζει πλέον ως “cool”. Αυτή την αίσθηση εμπιστοσύνης εμπνέει και ο Μίλτος, ένας αθλητής που εκτός του αναμφισβήτητου ταλέντου του δίνει τον καλύτερό του εαυτό στους αγώνες, παραμένοντας ψύχραιμος και – σίγουρα – πολύ cool, όπως λένε και οι φίλοι του αθλητισμού. Είμαστε πολύ χαρούμενοι για τη συνεργασία με τον Μίλτο, του ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλους τους στόχους του και προσβλέπουμε σε από κοινού ενέργειες που θα αρέσουν στον κόσμο».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
skoda miltos tentoglou

Το μεσαίο ηλεκτρικό crossover, μήκος 4,65 μέτρων, συνιστά το πρώτο 100% ηλεκτρικό όχημα της Skoda και ξεχωρίζει για την επιβλητική του εμφάνιση, τον έντονα ψηφιακό διάκοσμο, αλλά και την ευρυχωρία, με ενδεικτικό των χώρο αποσκευών που φτάνει τα 585 λίτρα.

Διατίθεται τόσο σε δικίνητες όσο και τετρακίνητες εκδόσεις, με κορυφαία την iV 80x των 265 ίππων και 310 Nm ροπής. Η επιτάχυνση στα πρώτα 100 χλμ./ώρα έρχεται σε 6,9 δλ., ενώ για την τροφοδότηση των δύο ηλεκτροκινητήρων φροντίζει μια μπαταρία ενεργειακής χωρητικότητας 82 kWh που εξασφαλίζει έως και 490 χλμ. αυτονομία.

skoda miltos tentoglou
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σχετικά με τον Μίλτο Τεντόγλου, ο 23χρονος αθλητής σκόρπισε χαμόγελα εθνικής υπερηφάνειας το περασμένο καλοκαίρι στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, όταν με καλύτερη προσωπική επίδοση στα 8,60 μέτρα, κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο άλμα εις μήκος.

Εκτός του ιστορικού κατορθώματός του, η γενικότερη συμπεριφορά του, αλλά και η παροιμιώδης απουσία διάθεση αυτοπροβολής  ήταν τα στοιχεία που «προσέλκυσαν» τα στελέχη της Kosmocar-Skoda, με ευτυχή κατάληξη τη συμφωνία για χορηγία.

Διαβάστε επίσης:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ