Νεκρός σε δυστύχημα σχεδιαστής της Alfa Romeo

Daniele Zanrei

Σοκ στον αυτοκινητικό χώρο της Ιταλίας-και όχι μόνο- προκάλεσε η απώλεια σχεδιαστή εσωτερικών για τις Alfa Romeo και Maserati

Πρόκειται για τον 30χρονο Daniele Zanrei που έχει συμμετάσχει ενεργά στο σχεδιασμό του εσωτερικού διάκοσμου της Maserati Levante και της επερχόμενης Alfa Romeo Tonale. Ο άτυχος νέος οδηγούσε μια Vespa σε δρόμο της γειτονικής χώρας, όταν -κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες- συγκρούστηκε σφοδρά με διερχόμενο όχημα. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του, τόσο εκείνος, όσο και η φίλη-συνάναβατης του, ονόματι Sonia Tosi ηλικίας 27 ετών.

Daniele Zanrei
Ο Daniele Zanrei μαζί με τη Sofia Tosi σε πρόσφατη φωτογραφία τους
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες από την Ιταλία, ο οδηγός του διερχόμενου οχήματος, ενός VW Golf, ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ, αφού σε αλκοτέστ που έγινε αμέσως μετά το δυστύχημα βρέθηκε 6 φορές πάνω από το επιτρεπόμενο όριο (3,1 γρ./λτ.).

Τα ιταλικά Μέσα Ενημέρωσης αναφέρουν πως το συγκεκριμένο δυστύχημα έχει συγκλονίσει το χώρο του αυτοκινήτου, καθώς πρόκειται για ένα άτομο ιδιαίτερα αγαπητό στους κόλπους των Alfa Romeo-Maserati, με μεγάλο ταλέντο στη σχεδίαση. Μάλιστα, ορισμένοι εκ των συναδέλφων του υποστηρίζουν πως η καριέρα του θα εκτοξευόταν τα επόμενα χρόνια, αν την 1η Αυγούστου δεν είχε χάσει τη ζωή του με τόσο τραγικό τρόπο.

Διαβάστε επίσης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ