Νεκρός σε δυστύχημα στο κέντρο της Μόσχας γνωστός Ρώσος blogger (video)

BMW Gudbensky

Ένας από τους πιο γνωστούς αυτοκινητικούς blogger της Ρωσίας έχασε τη ζωή του σε δυστύχημα που συνέβη στο κέντρο της Μόσχας.

Ο Said Gudbensky οδηγούσε τη BMW του, μια ισχυρή M4 Competition, σε μια από τις πιο κεντρικές λεωφόρους της Μόσχας, όταν έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου το οποίο βγήκε στο αντίθετο ρεύμα, χτύπησε δύο αυτοκίνητα (ένα Volvo XC90 και μια Mercedes GLS) και ακινητοποιήθηκε.

Από τα συντρίμμια, ο Gudbensky ανασύρθηκε νεκρός, ενώ ο συνοδηγός του, ο Πρόεδρος της Λέσχης Αυτοκινήτου του Νταγκεστάν, Zaur Ibrahimov, εξέπνευσε από τα τραύματά του λίγες ώρες αργότερα στο νοσοκομείο.

Ευτυχώς, κανένας από τους υπόλοιπους οδηγούς του Volvo και της Mercedes στις οποίες προσέκρουσε η BMW του Gudbensky, δεν τραυματίστηκε σοβαρά. Μάλιστα, το ένα από τα αυτοκίνητα που ενεπλάκησαν στο δυστύχημα, η Mercedes GLS, ανήκε στον Ratmir Timashev, έναν από τους πιο πλούσιους ανθρώπους της Ρωσίας, χωρίς πάντως ο ίδιος ή κάποιο άλλο μέλος της οικογένειάς του να επιβαίνει σε αυτό τη στιγμή που συγκρούστηκε με τη BMW.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
BMW M4 Gudbensky

Ο Gudbensky ήταν γνωστός στη Ρωσία για τον επιθετικό τρόπο οδήγησής του και μάλιστα, στην ίδια ακριβώς λεωφόρο όπου συνέβη το δυστύχημα, είχε ανεβάσει πρόσφατα στο Instagram φωτογραφία όπου κινούνταν με τη M4 Competition με ταχύτητα 219 χλμ./ώρα.

Το δυστύχημα του Gudbensky είχε ως αποτέλεσμα να ξεκινήσουν και πάλι συζητήσεις στη Ρωσία ώστε να τοποθετηθεί μπαριέρα ή κάποιο άλλο προστατευτικό στις μεγαλύτερες λεωφόρους της Μόσχας, στις οποίες τα δύο «ρεύματα» της κυκλοφορίας χωρίζονται μόνο με μια διπλή διαχωριστική λωρίδα.

Δείτε το video από τη στιγμή του δυστυχήματος:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Διαβάστε επίσης:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ