Νέες θέσεις εργασίας από την Tesla στην Ελλάδα – Τι ψάχνει;

Tesla

Η Tesla ενισχύει περαιτέρω το δυναμικό της στην Ελλάδα, αναζητώντας προσωπικό για 6 διαφορετικές θέσεις εργασίας στην Αγία Παρασκευή.

Να διευρύνει το εργατικό δυναμικό της στην Ελλάδα επιθυμεί η Tesla, ενισχύοντας το κέντρο Έρευνας και Ανάπτυξης που διατηρεί στον Δημόκριτο, στην Αγία Παρασκευή.

Στο πλαίσιο αυτό, η ηγέτιδα δύναμη στην κατασκευή ηλεκτρικών αυτοκινήτων ανακοίνωσε τέσσερις νέες θέσεις εργασίας, παράλληλα με τις δύο προϋπάρχουσες αγγελίες που είναι δημοσιευμένες από τον περασμένο Απρίλιο. - Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Ειδικότερα, αυτή τη στιγμή αναζητά προσωπικό για την κάλυψη συνολικά 6 θέσεων, πέντε εκ των οποίων σχετίζονται με πρακτική άσκηση και μία για μόνιμη απασχόληση. Η τελευταία αφορά την πρόσληψη Μηχανολόγου Μηχανικού Σχεδιασμού ο οποίος θα εργάζεται πάνω στην εξέλιξη πρωτότυπων μεταλλικών εξαρτημάτων, όπως και άλλων καινοτόμων προϊόντων που θα χρησιμοποιούνται τόσο για παραγωγικούς όσο και ερευνητικούς σκοπούς.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
tesla θεσεις εργασίας

Ο νέος εργαζόμενος της Tesla -μεταξύ άλλων - θα εφαρμόζει μεθόδους ανάλυσης, συμπεριλαμβανομένων υπολογισμών και προμοιώσεων για το σχεδιασμό και τη βελτιστοποίηση κατασκευών και εξαρτημάτων και θα συνεργάζεται στενά με άλλους μηχανικούς σχεδιασμού.

Όσοι ενδιαφέρονται για τη θέση πρέπει να έχουν πτυχίο Μηχανολόγου Μηχανικού, να έχουν άριστη γνώστη των κατασκευαστικών μεθόδων και να διαθέτουν εμπειρία στη μοντελοποίηση, τις διαδικασίες συναρμολόγησης, στην κατεργασία μεταλλικών ελασμάτων, αλλά και τη λειτoυργία κοπτικών εργαλείων Laser. - Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες εδώ.

Σχετικά με τις θέσεις που αφορούν πρακτική άσκηση, η Tesla αναζητά δύο Μηχανολόγους Μηχανικούς, έναν Μηχανικό Λογισμικού (Software Engineer) και δύο Ηλεκτρολόγους Μηχανικούς.

Δείτε εδώ τα προσόντα που αναζητά η Tesla για την κάθε θέση ξεχωριστά.

Διαβάστε επίσης:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ