Νέες περιορισμένης παραγωγής εκδόσεις για το DS 3 και το DS 7

DS 3 France Edition

Η DS υποδέχεται τη νέα χρονιά λανσάροντας για την αγορά της Γαλλίας νέες, περιορισμένης παραγωγής εκδόσεις των DS 3 και DS 7.

Οι νέες εκδόσεις συνοδεύονται από την ονομασία «France Edition» και δημιουργήθηκαν με αφορμή μια σειρά από σημαντικά γεγονότα που θα λάβουν χώρα στη Γαλλία το 2024, όπως είναι οι Ολυμπιακοί και Παραολυμπιακοί αγώνες.

Και στα δύο μοντέλα τα οποία θα συνοδέψουν, οι εκδόσεις αυτές προσφέρουν διευρυμένα στοιχεία εξοπλισμού που συνδυάζουν την πολυτέλεια με τον δυναμισμό.

DS 7
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στην περίπτωση του DS 7, η νέα έκδοση αντικαθιστά την επιλογή «Performance Line» στη γκάμα και ξεχωρίζει με τα ειδικά λογότυπα «France Edition» στα χρώματα της γαλλικής σημαίας, τις 19άρες ζάντες Silverstone σε μαύρο χρώμα, τις λεπτομέρειες στο αμάξωμα επίσης σε μαύροι χρώμα, τα φιμέ τζάια, αλλά και στο εσωτερικό, το μαύρο αλκαντάρα, αλλά και μια σειρά από επιπλέον στοιχεία άνεσης και ασφάλειας.

Οι κινητήρες που συνδυάζεται είναι ο diesel BlueHDi των 130 ίππων, αλλά και οι plug-in υβριδικές των 225 και 300 ίππων. Οι τιμές ξεκινούν από τα 46.400 ευρώ για την diesel έκδοση, πάντα στην αγορά της Γαλλίας.

DS 7

Προχωρώντας στο νέο DS 3 France Edition, και εδώ υπάρχουν τα λογότυπα «France Edition» και στα χρώματα της γαλλικής σημαίας, ενώ οι ζάντες είναι οι 17άρες Dublin, υπάρχουν μαύρες λεπτομέρειες στο αμάξωμα και την εμπρόσθια γρίλια, στο εσωτερικό το αλκαντάρα τονίζει την πολυτέλεια της επιλογής, ενώ και πάλι περισσότερος από ποτέ είναι ο εξοπλισμός άνεσης και ασφάλειας.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
DS 3

Οι κινητήρες που συνδυάζεται η νέα έκδοση του DS 3 είναι τα μοτέρ βενζίνης 100 και 130 ίππων, ο diesel BlueHDi των 130 ίππων, αλλά και η αμιγώς ηλεκτρική έκδοση E-Tense. Οι τιμές ξεκινούν στη Γαλλία από τα 30.500 ευρώ για τον Puretech των 100 ίππων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ