Νέες εκδόσεις για το Toyota Yaris Cross -Ισχυρότερος κινητήρας, πιο άγριο πρόσωπο

Toyota Yaris Cross

Το δημοφιλέστερo Β-SUV της ελληνικής αγοράς, το Toyota Yaris Cross ανανεώθηκε, φιλοξενώντας ένα ισχυρότερο υβριδικό σύνολο κάτω από το καπό του και ενισχύοντας την εικόνα του χάρη στις νέες γραμμές εξοπλισμού.

Μετά από περίπου τρία χρόνια στην ευρωπαϊκή αγορά το Toyota Yaris Cross δέχεται μια σειρά αναβαθμίσεων, η οποία δεν σταματά, όπως συνηθίζεται, στον κατάλογο του εξοπλισμού αλλά επεκτείνεται και στα μηχανικά μέρη.

Το δημοφιλέστερο B-SUV της χώρας μας επιστρέφει στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας χάρη σε ένα νέο, ισχυρότερο υβριδικό σύνολο.

Toyota Yaris Cross 2024
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το τελευταίο συνδυάζει τη λειτουργία του γνώριμου από το παρελθόν ατμοσφαιρικού κινητήρα βενζίνης χωρητικότητας 1,5 λίτρου με έναν ισχυρότερο ηλεκτροκινητήρα, γεγονός που έχει οδηγήσει στην αύξηση της μέγιστη ισχύς από τους 116 ίππους στους 132 ίππους.

Ταχύτερο κατά 0,5 δευτερόλεπτα σε σχέση με την έκδοση των 116 ίππων, το Toyota Yaris Cross 130, όπως είναι η πλήρης ονομασία του, θα προσφέρεται σε δικίνητες και τετρακίνητες εκδόσεις με έναν ή δύο ηλεκτροκινητήρες αντιστοίχως.

Toyota Yaris Cross 2024

Σε αυτό το σημείο αξίζει να σημειώσουμε ότι η μέχρι σήμερα γνωστή διαμόρφωση των 116 ίππων θα διατηρηθεί στην παλέτα του Toyota Yaris Cross, απευθυνόμενη σε εκείνους που θα θελήσουν να επιλέξουν μια πιο προσιτή πρόταση.

Σε ό,τι αφορά στον εξοπλισμό του ανανεωμένου Toyota Yaris Cross, το πρώτο πράγμα που διακρίνει κανείς στο εσωτερικό του ιαπωνικού SUV είναι η μεγαλύτερη ψηφιακή οθόνη των 12,3 ιντσών που κοσμεί την κορυφή της κεντρικής κονσόλας στις πλουσιότερες εκδόσεις του αυτοκινήτου.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Toyota Yaris Cross 2024

Μια πλήρη παλέτα ηλεκτρονικών συστημάτων ενεργητικής ασφάλειας κάνουν το έργο του οδηγού ακόμα πιο εύκολο και την κίνηση σε μονότονες συνθήκες πιο άνετη.

Ενδεικτικά να αναφέρουμε ότι το ανανεωμένο Toyota Yaris Cross προσφέρεται με Adaptive Cruise Control, σύστημα διατήρησης στο μέσον της λωρίδας κυκλοφορίας, σύστημα αυτόνομης ακινητοποίησης σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης και αποφυγής συγκρούσεων.

Toyota Yaris Cross 2024
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πέρα των εξοπλιστικών αναβαθμίσεων, το Toyota Yaris Cross του 2024 αποκτά και δύο νέες γραμμές εξοπλισμού, επιχειρώντας να τονίσει συγκεκριμένα στοιχεία του χαρακτήρα του. Με την έκδοση Premiere Edition ενισχύσει την εκλεπτυσμένη εικόνα του, ενώ η γραμμή GR Sport αναδεικνύει έναν δυναμικότερο προσανατολισμό.

Στην έκδοση Premiere Edition, το Toyota Yaris Cross προσφέρεται με ένα αποκλειστικό χρώμα αμαξώματος Urban Khaki, μαύρη οροφή και τροχούς 18 ιντσών, ενώ αναβαθμισμένες είναι και οι υφασμάτινες επενδύσεις του εσωτερικού.

Toyota Yaris Cross 2024

Αντιστοίχως στην εξοπλιστική γραμμή GR-Sport συναντά κανείς την κυψελοειδή κεντρική εισαγωγή αέρα, τις ακτινωτές ζάντες των 18 ιντσών και τα διακριτικά τις έκδοσης, τόσο στις επιφάνειες του αμαξώματος όσο και σε εκείνες του εσωτερικού.

Διαβάστε επίσης

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ