Νέες εκδόσεις Garmin για τα Fiat Panda και Tipo

FIAT Garmin 1

Η συνεργασία της Fiat με την Garmin έφερε αισθητικές αλλαγές στα δύο μοντέλα και φυσικά από ένα smartwatch για τον δραστήριο ιδιοκτήτη τους.

Η Fiat παρουσίασε δύο νέες ειδικές εκδόσεις των Panda και Tipo που ονομάζονται Garmin και φέρουν στον εξοπλισμό τους από ένα “έξυπνο” ρολόι της γνωστής εταιρείας. Επιπλέον, η νέα έκδοση εμπλουτίζει την χρωματική παλέτα των δύο μοντέλων και προσθέτει αρκετά ταιριαστά διακοσμητικά στοιχεία.

FIAT Garmin 3
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το Panda Garmin διατίθεται στο χρώμα Foresta Green με πορτοκαλί λεπτομέρειες στο πλάι. Το πορτοκαλί χρησιμοποιείται επίσης στις μαύρες ματ ζάντες αλουμινίου των 15 ιντσών, ενώ στις προστατευτικές ποδιές, τα πλαστικά περιμετρικά του αμαξώματος και τα καπάκια των καθρεφτών συναντάμε γκρι ματ χρώμα. Την εικόνα του εξωτερικού συπληρώνουν οι προβολείς ομίχλης και οι μαύρες ράγες οροφής.

FIAT Garmin 5

Στο εσωτερικό της ειδικής έκδοσης του Fiat Panda υπάρχουν νέες σκουρόχρωμες επενδύσεις με πορτοκαλί ραφές για αντίθεση και τον λογότυπο της Garmin. Επιπλέον, ο βασικός εξοπλισμός περιλαμβάνει μεταξύ άλλων αυτόματο κλιματισμό, σύστημα με οθόνη αφής επτά ιντσών και συμβατότητα Apple CarPlay και Android Auto. Κάτω από το καπό του Panda Garmin φωλιάζει ο ήπια υβριδικός κινητήρας του 1,0 λίτρου που αποδίδει 70 ίππους.

FIAT Garmin 6
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το Tipo Garmin από την άλλη, διατίθεται με την ίδια απόχρωση Foresta Green, αλλά η Fiat το προσφέρει επίσης σε τέσσερα επιπλέον χρώματα: Gelato White, Colosseo Grey, Maestro Grey και Cinema Black. Διαθέτει και αυτό πορτοκαλί διακοσμητικές πινελιές, που εντοπίζονται στη μάσκα, στους νέους 17άρηδες σκουρόχρωμους τροχούς και στο πλάι. Τα καπάκια των καθρεφτών, οι προστατευτικές ποδιές και τα πλαστικά στα μαρσπιέ είναι σε χρώμα ματ γκρι.

FIAT Garmin 2

Στο εσωτερικό του Fiat Tipo Garmin υπάρχουν νέες ταπετσαρίες με πορτοκαλί ραφές αντίθεσης και φυσικά τον λογότυπο της Garmin. Ο κινητήρας που εφοδιάζει την ειδική εκδοση είναι ο νέος ήπια υβριδικός 1.5 Turbo των 130 ίππων που μπορεί να κινήσει και αμιγώς ηλεκτρικά το ιταλικό crossover (σε χαμηλό φορτίο).

FIAT Garmin 4
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Και τα δύο μοντέλα συνοδεύονται από το smartwatch Garmin Venu Sq, το οποίο προσφέρει περισσότερες από 20 προεγκατεστημένες αθλητικές εφαρμογές για δραστηριότητες σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους. Το ρολόι μπορεί να καταγράψει έως και 200 ώρες δραστηριότητας, με την μπαταρία να διαρκεί έως και 6 ημέρες. Σε λειτουργία GPS η μπαταρία κρατάει 14 ώρες, ενώ είναι συμβατό τόσο με το λογισμικό Android όσο και με το iOS.

Διαβάστε επίσης:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ