Νέες ειδικές εκδόσεις για τα SEAT Ibiza και Arona

seat ibiza arona marina pack

Η SEAT δείχνει το «πράσινο» πρόσωπό της λανσάροντας μια νέα έκδοση για τα Ibiza και Arona που φέρει ανακυκλωμένα υλικά.

Η SEAT συνεχίζει τη συνεργασία της με τη Seaqual Initiative για την προώθηση της καινοτομίας και της κυκλικής οικονομίας, διατηρώντας παράλληλα τους φυσικούς πόρους της Μεσογείου.

Παράλληλα, η SEAT εγκαινιάζει μια νέα συνεργασία με την Autoneum και αναδεικνύεται στον πρώτο κατασκευαστή που χρησιμοποιοεί τα Label blue ανακυκλωμένα υλικά της εταιρείας Borgers τα οποία θα οδηγήσουν στην απομάκρυνση πάνω από 2 εκατομμύρια πλαστικών μπουκαλιών κάθε χρόνο από τον ωκεανό.

seat ibiza arona marina pack
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ως αποτέλεσμα των παραπάνω, τα SEAT Ibiza και Arona κάνουν ένα σημαντικό βήμα προς τη βιωσιμότητα μέσω των νέων ειδικών εκδόσεων Marina Pack που ενσωματώνουν τις επενδύσεις SEAQUAL® YARN στα καθίσματα, την ίδια ώρα που στα πατάκια και το πάτωμά τους θα χρησιμοποιηθούν ανακυκλωμένα υλικά από μπουκάλια στη θάλασσα.

seat ibiza arona marina pack

«Η SEAT δεσμεύεται να βρίσκει καινοτόμες λύσεις για τους στόχους βιωσιμότητας. Έργα όπως η χρήση ανακυκλωμένων υλικών όχι μόνο βοηθούν την εταιρεία να πετύχει τους στόχους της, αλλά συμβάλλει επίσης στον συνεχή καθαρισμό των θαλασσών, των ποταμών και των ωκεανών μας». είπε ο Dr. Werner Tietz, Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος Έρευνας και Ανάπτυξης της SEAT και της CUPRA.

seat ibiza arona marina pack
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Η SEAT είναι αποφασισμένη να βοηθήσει στη διατήρηση ενός φυσικού πόρου που είναι πολύ κοντά μας, τη Μεσόγειο», πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

Τα SEAT Ibiza και Arona Marina θα ξεκινήσουν να παράγονται τον Ιούνιο του 2023.

Διαβάστε επίσης:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ