Αυτά είναι τα νέα αυτοκίνητα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας

dacia duster mitsubishi L200 περιφέρεια δυτικής ελλάδας

Σύγχρονα οχήματα παραλαμβάνει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, ανανεώνοντας τον στόλο της. Ποια είναι τα αυτοκίνητα που απέκτησε.

Σημαντική ενίσχυση λαμβάνει ο στόλος οχημάτων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, με την απόσυρση 24 παλαιών οχημάτων και την απόκτηση 32 νέων.

Όπως ανακοίνωσε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης, πρόσφατα παραλήφθησαν τα 10 πρώτα οχήματα. Αυτά αποκτήθηκαν με τη μέθοδο του operating leasing (λειουργική μίσθωση) και θα διατεθούν για τις ανάγκες των Τεχνικών Υπηρεσιών και της Πολιτικής Προστασίας, ενώ έπεται η άφιξη των υπολοίπων 22 οχημάτων.

περιφέρεια δυτικής ελλάδας dacia duster mitsubishi l200
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Με τον τρόπο αυτό ενισχύεται η δύναμη της Περιφέρειας και παράλληλα, εξοικονομούμε πολλά χρήματα από τις κοστοβόρες συντηρήσεις και επισκευές των παλαιών οχημάτων αλλά και τις αγορές καυσίμων, ενώ συμβάλλουμε και στην μείωση των περιβαλλοντικών ρύπων λόγω της σύγχρονης τεχνολογίας των νέων οχημάτων», επισημαίνει ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης, ο οποίος δημοσίευσε και κάποιες φωτογραφίες.

Τα πρώτα 10 οχήματα που προμηθεύτηκε η περιφέρεια ήταν κάποια SUV Dacia Duster και κάποια μονοκάμπινα Mitsubishi L200. Αμφότερα διακρίνονται για τον σκληροτράχηλο χαρακτήρα τους, όντας ικανά να κινηθούν απρόσκοπτα σε αφιλόξενα εδάφη.

περιφέρεια δυτικής ελλάδας dacia duster mitsubishi l200

Αξίζει να σημειωθεί ότι το L200 κινείται από 4κύλινδρο diesel κινητήρα 2.268 κ.εκ. απόδοσης 150 ίππων και 400 Nm που επιτρέπει στο μοντέλο να επιταχύνει στα πρώτα 100 χλμ./ώρα σε 12,4 δλ. με την τελική ταχύτητα να φτάνει τα 174 χλμ./ώρα και την κατανάλωση καυσίμου να ανέρχεται σε 8,5 λτ./100 χλμ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όσον αφορά το Duster, αυτό διατίθεται είτε ως προσθιοκίνητο είτε ως τετρακίνητο, με μοτέρ βενζίνης ή diesel απόδοσης από 91 έως 150 ίππους.

Dacia Duster

Διαβάστε επίσης:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ