Νέα μεγάλη μείωση τιμών από την Tesla στην Ελλάδα

Tesla Model 3

Δεύτερη μεγάλη μείωση τιμών από την Tesla στην Ελλάδα, στο πλαίσιο της προσπάθειας της εταιρείας να καταστήσει τα μοντέλα της πιο προσιτά στο ευρύ αγοραστικό κοινό.

Μόλις λίγους μήνες μετά την τεράστια μείωση τιμών για το Tesla Model 3 στην Ελλάδα, η ηγέτιδα δύναμη στον τομέα της ηλεκτροκίνησης προχωρά σε νέα, καθιστώντας ακόμα πιο εύκολη την απόκτηση του μοντέλου.

Ειδικότερα, η τιμή του Tesla Model 3, στη βασική έκδοση με την κίνηση στους πίσω τροχούς και την αυτονομία των 491 χιλιομέτρων, ξεκινά πλέον από τα 41.990 ευρώ όντας κατά 3.000 ευρώ φθηνότερο από ότι ήταν στο πρόσφατο παρελθόν (44.990 ευρώ).

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Tesla Model 3

Εφόσον, μάλιστα, προστεθεί στην εξίσωση η έκπτωση των 8.000 ευρώ από την κρατική επιδότηση, στο πλαίσιο του προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά», η τιμή μειώνεται στα 33.990 ευρώ, και έτσι το δημοφιλές αμιγώς ηλεκτρικό σεντάν γίνεται ακόμα πιο προσιτό στον καταναλωτή.

Ακόμα μεγαλύτερη είναι η μείωση στην τιμή της έκδοσης Model 3 Long Range που εκκινεί πλέον από τα 48.990 ευρώ από τα 52.990 ευρώ (-4.000 ευρώ). Τέλος, το κορυφαίο Model 3 Performance, τιμολογείται πλέον στα 53.990 ευρώ, όντας κατά 6.000 ευρώ φθηνότερο. Στις προαναφερθείσες τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται η κρατική επιδότηση που τις ωθεί προς τα κάτω.

Tesla model 3
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με την ανακοίνωση της Tesla, επικαιροποιήθηκαν και οι τιμές των υπόλοιπων μοντέλων της και συγκεκριμένα του Model Y στην έκδοση Performance που κοστίζει 59.990 ευρώ, του Model S (από 108.990 ευρώ) και του Model X (από 116.990 ευρώ).

Όπως αναφέρει η Tesla, η μείωση των τιμών στην Ελλάδα έγινε στο πλαίσιο μιας προσπάθειας να γίνει η ηλεκτροκίνηση ακόμα πιο προσιτή στο ευρύ καταναλωτικό κοινό.

Διαβάστε επίσης:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ