Αυτή είναι η νέα μάρκα που έφτασε στην Τουρκία -Ποια ξεχωριστά μοντέλα κατασκευάζει

carver τρίκυκλα

Στην αγορά της γειτονικής μας χώρας αφίχθη μια εταιρεία κατασκευής ηλεκτρικών τρίκυκλων που αποτελούν μια ενδιαφέρουσα εναλλακτική για όσους κινούνται καθημερινά εντός των πόλεων.

Μια νέα μάρκα μικροκινητικότητας έκανε την εμφάνισή της στην τουρκική αγορά, προκειμένου να καταστήσει ευκολότερες τις μετακινήσεις των πολιτών εντός της αστικής ζούγκλας.

Πρόκειται για την ολλανδική εταιρεία «Carver», που ξεκίνησε το εμπορικό της ταξίδι το 1994, με την ονομασία της να προέρχεται από τη λέξη «carving» η οποία υποδηλώνει μια τεχνική στροφής στο άθλημα του σκι.

Παράσημο στο πέτου της μάρκας, η οποία κατασκευάζει τρίκυκλα οχήματα, αποτελεί ο τίτλος του «Κορυφαίου Ηλεκτρικού Μοντέλου Μικροκινητικότητας» για το έτος 2023, στον θεσμό Fully Charged AWARDS.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
carver r

Το συγκεκριμένο βραβείο το απέσπασε το μοντέλο Carver S+, που σύμφωνα με την εταιρεία προσφέρει διασκεδαστικές, «έξυπνες» και οικονομικές λύσεις μετακίνησης. Έχει πλάτος 98 εκ., διάταξη καθισμάτων 1+1, και ο χώρος αποσκευών ανέρχεται σε 75 λίτρα. Η τελική του ταχύτητα φτάνει τα 80 χλμ./ώρα, η αυτονομία που εξασφαλίζει η μπαταρία του ανέρχεται σε 100 χλμ. και η φόρτισή της από το 0 στο 80% απαιτεί 3 ώρες.

carver R
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Παράλληλα, υπάρχει και το μοντέλο Carver R+, με τελική ταχύτητα 45 χλμ./ώρα, αυτονομία 130 χλμ. και μεγάλο του ατού ότι μπορεί να οδηγηθεί με δίπλωμα μοτοσυκλέτας.

Αυτό που καθιστά ξεχωριστά τα μοντέλα της Carver, είναι ότι μπορεί να γέρνει υπό γωνία 40 μοιρών στις στροφές, όπως συμβαίνει και με τις μοτοσυκλέτες, χάρη σε ένα σύστημα που ονομάζεται «Dynamic Vehicle Control».

carver r

Την ίδια ώρα, προσφέρει πιο άνετο και ασφαλές ταξίδι από τα δίκυκλα, κάτι που οφείλεται στην κλειστή δομή του, αλλά και το πλαίσιο υψηλής αντοχής στο οποίο βασίζεται.

Σημειώνεται ότι η εταιρεία διαθέτει καιτ ο μοντέλο Carver Cargo, που απευθύνεται σε εταιρείες για διανομή αγαθών, με τη μεταφορική ικανότητά του να ανέρχεται σε 500 λίτρα. Η εμπορική πορεία και των τριών μοντέλων στην τουρκική αγορά θα ξεκινήσει τον Απρίλιο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Διαβάστε επίσης:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ