Αυτή είναι η νέα επιχειρηματική κίνηση του Ομίλου Σαρακάκη στην Ελλάδα

saracakis1

Ο Όμιλος Σαρακάκη εντάχθηκε στο παγκόσμιο δίκτυο αντιπροσώπων της McCloskey η οποία ηγείται της βιομηχανίας διαλογής και θραύσης.

Στην περαιτέρω διερεύνηση του χαρτοφυλακίου εταιρειών που τον εμπιστεύονται για την αποκλειστική εισαγωγή και διανομή των προϊόντων τους στην Ελλάδα προχώρησε ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη, ο οποίος έχει ηγετική παρουσία στο ελληνικό επιχειρηματικό οικοσύστημα πάνω από έναν αιώνα.

Στο χαρτοφυλάκιο μαρκών του ομίλου πέρασε η McCloskey International η οποία από το 1985 ηγείται της βιομηχανίας διαλογής και θραύσης έχοντας εδραιώσει την παγκόσμια φήμη της σε προϊόντα υψηλής απόδοσης και έχοντας εισαγάγει πολλές από τις σημερινές καινοτομίες στον τομέα της κινητής διαλογής και θραύσης.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
όμιλος επιχειρήσεων Σαρακάκη McCloskey International

Με την ένταξη στο παγκόσμιο δίκτυο αντιπροσώπων της McCloskey ο όμιλος Σαρακάκη έχει τη δυνατότητα να προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες πωλήσεων και aftermarket των προϊόντων της μάρκας στους πελάτες του.

Τα προϊόντα της, που περιλαμβάνουν θραυστήρες, κοσκίνιστρα, στοίβες και συστήματα πλύσης, χρησιμοποιούνται σε ένα ευρύ φάσμα βιομηχανιών που περιλαμβάνουν αδρανή υλικά, διαμόρφωση τοπίου, υποδομές και οδοποιία, κατασκευές και κατεδαφίσεις, εξόρυξη, διαχείριση αποβλήτων και ανακύκλωση.

Σημειώνεται ότι από το 2019, η McCloskey αποτελεί μέρος της Metso Outotec. Με έδρα το Ελσίνκι της Φινλανδίας και όντας εισηγμένη στον Nasdaq του Ελσίνκι, η Metso Outotec είναι πρωτοπόρος σε βιώσιμες τεχνολογίες, ολοκληρωμένες λύσεις και υπηρεσίες για τις βιομηχανίες αδρανών υλικών, επεξεργασίας ορυκτών και διύλισης μετάλλων παγκοσμίως.

όμιλος επιχειρήσεων Σαρακάκη McCloskey International
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μέσω της τεχνογνωσίας της και με σύμμαχο την επιστημονική έρευνα, έχει δεσμευθεί να συμβάλλει στον περιορισμό της υπερθέρμανσης του πλανήτη έως +1,5°C ενισχύοντας παράλληλα την ενεργειακή και υδάτινη απόδοση των πελατών της, αυξάνοντας την παραγωγικότητά τους και μειώνοντας τους περιβαλλοντικούς κινδύνους.

«Είμαστε ευτυχείς που το επιχειρηματικό μοντέλο της McCloskey International ευθυγραμμίζεται απόλυτα με τους στόχους και τις δεσμεύσεις του Ομίλου Εταιρειών Σαρακάκη όσον αφορά τη βιωσιμότητα και την αειφόρο ανάπτυξη. Η McCloskey εργάζεται συνεχώς για να διασφαλίσει ότι το λειτουργικό της μοντέλο επιδεικνύει υπευθυνότητα απέναντι στους φυσικούς πόρους της γης, διασφαλίζοντας τη διατήρηση του περιβάλλοντος για τις μελλοντικές γενιές», αναφέρει -μεταξύ άλλων- σε ανακοίνωσή του ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακακή.

όμιλος επιχειρήσεων Σαρακάκη McCloskey International

Διαβάστε επίσης:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ