Νέα έκθεση Subaru στη Θεσσαλονίκη – Πού θα δείτε όλα τα νέα της μοντέλα

Subaru

Η ελληνική αντιπροσωπεία της Subaru επεκτείνει την συνεργασία της με τον επίσημο επισκευαστή μοντέλων της ιαπωνικής εταιρείας στη συμπρωτεύουσα, που πλέον δραστηριοποιείται και στον τομέα των πωλήσεων.

Η Subaru διαθέτει εξουσιοδοτημένα συνεργεία σε αρκετές πόλεις της χώρας, με την αντιπροσωπεία της, Πλειάδες Motors A.E., να διαθέτει εκθεσιακό χώρο στην Λ. Κηφισίας 286 στο Χαλάνδρι.

Subaru Έκθεση
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πλέον όμως, οι υποψήφιοι αγοραστές ενός νέου μοντέλου της Subaru που μένουν στη Β. Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα στη Θεσσαλονίκη, μπορούν να επισκεφθούν τη Subaru – Αλεξανδρίδης στη Θέρμη για να αποκτήσουν το SUV που τους ταιριάζει.

Στo πλαίσιo λοιπόν ανάπτυξης του δικτύου της Πωλήσεων & After Sales, η Πλειάδες Motors Α.Ε. επέκτεινε την επιτυχημένη συνεργασία της με την «Σ. & Β. Αλεξανδρίδης ΟΕ» και στον τομέα των πωλήσεων νέων αυτοκινήτων.

Subaru 3

Στα εγκαίνια της νέας ολοκληρωμένης κάθετης μονάδας με την έκθεση πωλήσεων, το εξουσιοδοτημένο συνεργείο και τα γνήσια ανταλλακτικά Subaru, παρευρέθηκε με ενθουσιασμό σύσσωμη η οικογένεια της #SubaruGreece.

Μεγάλη ήταν και η προσέλευση του κοινού που είδε από κοντά την πλήρη γκάμα των εμβληματικών made-in-Japan SUV της Subaru και ενημερώθηκε τόσο για τους προνομιακούς όρους απόκτησης, όσο και για τις υψηλού επιπέδου παρεχόμενες After Sales υπηρεσίες από τον επίσημο συνεργάτη της ιαπωνικής εταιρείας στη Β. Ελλάδα, στο 16ο χλμ. Θεσσαλονίκης – Μηχανιώνας, Θέρμη (2310 475639).

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Διαβάστε επίσης:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ