Νέα ειδική έκδοση του Opel Mokka μόνο για Γερμανία

Opel Mokka

Η Opel παρουσίασε ειδικά για την αγορά της Γερμανίας μια νέα έκδοση του Mokka, η οποία θα διατεθεί σε περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων.

Το νέο Opel Mokka Individual θα παραχθεί σε 700 μόνο μονάδες και βασίζεται πάνω στην έκδοση εξοπλισμού GS Line, όμως διαθέτει μια σειρά από επεμβάσεις που το καθιστούν πιο μοναδικό.

Ανάμεσά τους ξεχωρίζει η διχρωμία λευκού-μαύρου στο αμάξωμα, που επιτείνεται λόγω της παρουσίας των ίδιων αποχρώσεων σπορ αυτοκόλλητων στο καπό και την οροφή του αυτοκινήτου. Σε λευκό χρώμα είναι και οι εξωτερικοί καθρέπτες.

Opel Mokka Individual
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Επιπλέον των παραπάνω, στο αμάξωμα του νέου Mokka Individual διακρίνεται και η παρουσία της κόκκινης γραμμής στα τόξα της οροφής, ενώ ειδικής σχεδίασης είναι και οι ζάντες των 18 ιντσών σε κόκκινο και ασημί χρώμα. Μάλιστα, η Opel συνοδεύει την έκδοση και με ένα δεύτερο σετ ζαντών, που φέρουν χειμερινά ελαστικά εκτός από τα στάνταρ θερινά.

Στο εσωτερικό του μοντέλου, υπάρχει ένας υπέρ-πλήρης εξοπλισμός όπου ξεχωρίζει η παρουσία του πλήρως ψηφιακού πίνακα οργάνων 12 ιντσών, καθώς και του συστήματος πολυμέσων Multimedia Navi Pro με έγχρωμη οθόνη αφής 10 ιντσών. Χρωματικά, υπάρχουν αποχρώσεις του κόκκινου και του μαύρου, καθώς και ένα ειδικό για την έκδοση λευκό κάλυμμα στον εσωτερικό καθρέπτη.

Opel Mokka Individual

Πλήρης είναι και η συνδεσιμότητα, αφού το Multimedia Navi Pro είναι συμβατό με Apple CarPlay και Android Auto για σύνδεση όλων των smartphones. Στον εξοπλισμό της έκδοσης περιλαμβάνονται επίσης και θερμαινόμενα καθίσματα για τον οδηγό και τον συνοδηγό.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το νέο Opel Mokka Individual μπορεί να αποκτηθεί στη Γερμανία μόνο σε συνδυασμό με τον 1.200άρη turbo κινητήρα βενζίνης των 130 ίππων ισχύος και 230 Nm ροπής. Το κιβώτιο είναι αυτόματο, 8 σχέσεων.

Σε ό,τι αφορά στην τιμή του, το κόστος στη γερμανική αγορά για κάθε ένα εκ των 700 Mokka Individual που θα κατασκευαστούν, ανέρχεται στα 37.105 ευρώ.

Opel Mokka Individual

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ