Νέα ειδική έκδοση της Mercedes-AMG GT 4door αφιερωμένη στη Formula 1

Mercedes-AMG F1 Edition

Συνεχίζοντας την αποκάλυψη ειδικών εκδόσεων με αφορμή τα 55 χρόνια που γιορτάζει φέτος η Mercedes-AMG, η γερμανική εταιρεία παρουσιάζει τη νέα Mercedes-AMG GT 63 S E Performance F1 Edition.

Η Mercedes-AMG GT 63 S E Performance των 843 ίππων είναι το πιο ισχυρό αυτοκίνητο παραγωγής της Mercedes. Χρησιμοποιώντας τεχνολογία που προέρχεται από την εμπλοκή της μάρκας στη Formula 1, το πανίσχυρο υβριδικό 4πορτο κουπέ προσφέρει εκρηκτικές επιδόσεις και μοναδικά οδηγικά χαρακτηριστικά, έχοντας περιορισμένη κατανάλωση καυσίμου.

Σήμερα, η Mercedes παρουσιάζει τη νέα ειδική έκδοση «F1 Edition» για το top αυτοκίνητό της, που φέρει μοναδικές εξωτερικές και εσωτερικές επεμβάσεις, ενώ μπορεί να παραγγελθεί άμεσα με έξτρα κόστος 23.800 ευρώ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η πρώτη αλλαγή αφορά στην ειδική βαφή, η οποία συνδυάζει το μη μεταλλικό γκρι MANUFAKTUR της μάρκας, με ειδικά αυτοκόλλητα που φέρουν το λογότυπο AMG σε φόντο γκρι-μαύρο, αλλά και με κόκκινες λεπτομέρειες.

Mercedes-AMG F1 Edition

Ειδικές για την έκδοση είναι και οι μαύρες ματ σφυρήλατες ζάντες των 21 ιντσών με κόκκινο δακτύλιο, ενώ υπάρχει και ένα πλήρες AMG αεροδυναμικό πακέτο που έχει εξελιχθεί μέσα σε αεροδυναμικό τούνελ και βελτιώνει περαιτέρω το κράτημα στις υψηλές ταχύτητες.

Το πακέτο αυτό περιλαμβάνει σταθερή μαύρη πίσω αεροτομή, νέο διαχύτη στο πίσω μέρος, καινούργιο εμπρόσθιο σπλίτερ και αεροδυναμικά βοηθήματα στον προφυλακτήρα, αλλά και αεροδυναμικές επεμβάσεις στα πλαϊνά.

Επιπλέον αυτών, στο αμάξωμα έχουν εφαρμοστεί και τα πακέτα AMG Night Package και AMG Night Package II, με μαύρες γυαλιστερές επενδύσεις σε διάφορα τμήματά του, αλλά και μαύρο χρώμιο στις απολήξεις της εξάτμισης, φιμέ τζάμια κ.λπ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Mercedes-AMG F1 Edition

Στο εσωτερικό, συναντούμε χρωματισμούς σε συνδυασμό μαύρου και κόκκινου. Τα AMG Performance καθίσματα έχουν ειδική ταπετσαρία σε νάππα δέρμα, ενώ αντίστοιχο δέρμα υπάρχει και στο AMG τιμόνι. Επενδύσεις σε χρώμιο, λογότυπα της έκδοσης και AMG πατάκια συμπληρώνουν τις εσωτερικές επεμβάσεις.

Ολοκληρώνοντας, θα πρέπει να σημειωθεί ότι κάθε μια «F1 Edition» της Mercedes-AMG GT 63 S E Performance συνοδεύεται και από μια ειδική κουκούλα με το σήμα της Mercedes-F1, η οποία έχει δημιουργηθεί από ειδικό ύφασμα ώστε να προστατεύει το αυτοκίνητο από τη σκόνη και τις γρατζουνιές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ