Να πώς μπορείς να δουλέψεις στη Formula 1

mclaren racing team thesi ergasias

Η McLaren Racing επιθυμεί να ενισχύσει το δυναμικό της με ένα νέο μέλος το οποίο θα έχει τη δυνατότητα να εργαστεί στην κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Την ευκαιρία να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα και να εργαστεί στον μαγικό κόσμο της Formula 1 προσφέρει η McLaren σε έναν λάτρη του αθλήματος, ο οποίος κατέχει γνώσεις πάνω στις αρχές της δυναμικής συμπεριφοράς των οχημάτων.

Όπως αναφέρει η McLaren Racing, τα ολοκληρωμένα συστήματα προσομοίωσης παίζουν σημαίνοντα ρόλο στην εξέλιξη της δυναμικής συμπεριφοράς των αγωνιστικών της, αντλώντας πολύτιμα στοιχεία για τους τομείς που χρήζουν βελτιώσεις στον επόμενο αγώνα.

Η νέα θέση εργασίας αφορά έναν υπεύθυνο για τη μοντελοποίηση δυναμικών συστημάτων, την ανάπτυξη αλγορίθμων μοντελοποίησης, και την εξέλιξη εργαλείων για τους μηχανικούς αγώνες και τους ειδικούς πάνω στην αεροδυναμική. Η νέα θέση εργασίας αφορά στην πόλη Γουόκινγκ της Αγγλίας.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Με την βελτίωση των υφιστάμενων εργαλείων και την εξέλιξη νέων εργαλείων προσομοίωσης, θα παίξεις καθοριστικό ρόλο στην επιτυχία της ομάδας, προσφέροντάς σου ταυτόχρονα ένα μεγάλο φάσμα τεχνικών προκλήσεων, πέρα από αυτές που πίστευες ότι αφορούν μια αγωνιστική ομάδα», αναφέρει χαρακτηριστικά η McLaren.

Να πώς μπορείς να δουλέψεις στη Formula 1

Μεταξύ των καθηκόντων που θα αναλάβει το νέο μέλος της οικογενείας της McLaren θα είναι η μοντελοποίηση και προσομοίωση των δυναμικών συστημάτων, η υποβολή προτάσεων, η πραγμάτωση και η αξιολόγηση των δοκιμών προσομοίωσης, η παροχή τεχνικής υποστήριξης στην αγωνιστική ομάδα, και η βελτιστοποίηση των inboard και outboard συστημάτων ανάρτησης και διεύθυνσης.

Ιδανικά η McLaren αναζητά κάτοχο Master ή διδακτορικού (PhD) στη Μηχανική, τη Φυσική ή τα Εφαρμοσμένα Μαθηματικά, με δεξιότητες στην ανάλυση δεδομένων και τα δυναμική συστήματα. Παράλληλα, απαιτείται εμπειρία στη χρήση της γλώσσας προγραμματισμού MATLAB, ενώ θα εκτιμηθεί η εμπειρία στη χρήση εργαλείων προσομοίωσης, οι επικοινωνιακές δεξιότητες και οι ικανότητες επίλυσης προβλημάτων.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για να δείτε την αγγελία της McLaren Racing μπορείτε να πατήσετε εδώ.Διαβάστε επίσης:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ