Το μυστήριο της εγκαταλελειμμένης αποθήκης με μοναδικά Ford και γαλλικά κλασσικά (Video)

Abandoned Collectiion

Σε απελπιστική κατάσταση, παρατημένα για δεκαετίες σε μια στοιχειωμένη αποθήκη, εμβληματικά αυτοκίνητα του περασμένου αιώνα χάνουν μέρα με τη μέρα και τις τελευταίες ελπίδες ανακατασκευής τους.

Η ανακάλυψη της φάρμας αυτής ανήκει και πάλι στον διάσημο YouTuber με την ονομασία The Bearded Explorer, ο οποίος ανακαλύπτει συχνά τέτοιου είδους νεκτροταφεία αυτοκινήτων που κάποτε ήταν οι αστέρες του σόου της αυτοκίνησης.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πολλά από τα εξαθλιωμένα αυτοκίνητα της ξεχασμένης αυτής συλλογής έχουν τις ρίζες τους ακόμα και στο Μεσοπόλεμο. Ίσως να μην έχετε ακούσει ποτέ την εταιρεία Hotchkiss, αλλά ήταν ο κατασκευαστής ορισμένων από τα πιο ποθητά αυτοκίνητα της δεκαετίας του '30.

Δύο αυτοκίνητα της Hotchkiss βρίσκονται μέσα σε αυτή την αποθήκη, περιτριγυρισμένα από ορισμένα εμβληματικά κλασσικά ευρωπαϊκά - κυρίως γαλλικά. Για παράδειγμα, μπορούμε να εντοπίσουμε ένα Renault 8 Gordini, που ήταν ιδιαίτερα ελκυστικό στην εποχή του, διάφορες Porsche αλλά και ένα ευρωπαϊκών προδιαγραφών Ford Granada της δεκαετίας του 1970.

Μαζί με τα τετράτροχα διαμάντια της αυτοκίνησης, που έχουν περιέλθει σε κατάσταση σήψης, η αποθήκη είναι γεμάτη με διασκορπισμένα ανταλλακτικά, περιοδικά αυτοκινήτου και διάφορα memorabilia που έχουν αντέξει στο πέρασμα των δεκαετιών και στις εναλλαγές των καιρικών συνθηκών.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δείτε στο παρακάτω Video τη σχεδόν απίστευτη αυτή συλλογή, που συνοδεύεται από το μυστήριο για τους λόγους που άφησαν όλους αυτούς τους αυτοκινητικούς θησαυρούς στο έλεος του χρόνου:

Διαβάστε επίσης

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ