Μπορείς να πλύνεις εν κινήσει το αυτοκίνητο; (video)

washing a moving car 1

Το συγκεκριμένο “πείραμα” πραγματοποιήθηκε από τους ανήσυχους ρώσους μηχανικούς του καναλιού Garage 54 στο YouTube.

Οι ρώσοι μηχανικοί και “καναλάρχες” του δημοφιλούς Garage 54 ανέβασαν ένα βίντεο στο οποίο επιδεικνύουν για άλλη μία φορά την φαντασία τους πάνω στα αυτοκίνητα. Αυτή τη φορά αποφάσισαν να πλύνουν εν κινήσει μία λερωμένη κίτρινη Chevrolet Camaro.

washing a moving car 3
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο παρουσιαστής βρισκόταν στο ειδικά διαμορφωμένο επιβατικό βαν που έφερε όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό για το εγχείρημα. Στην Camaro υπήρχαν οδηγός και συνοδηγός που προσπαθούσαν να κινηθούν παράλληλα με το βαν καθαρισμού. Για ευνόητους λόγους ασφάλειας, το εν κινήσει πλύσιμο πραγματοποιήθηκε σε πίστα.

washing a moving car 5

Στο πρώτο στάδιο πλυσίματος και με την βοήθεια πιεστικού, ο παρουσιαστής έριξε αφρό στο κινούμενο αυτοκίνητο. Παρά το γεγονός ότι η ταχύτητα των αυτοκινήτων ήταν χαμηλή, χρειάστηκε κάμποσος χρόνος για να καλυφθεί με αφρό η Camaro. Αμέσως μετά ακολούθησε το δεύτερο στάδιο που είναι το ξέπλυμα με νερό, ακολουθώντας πάντα τις ίδιες κινήσεις γύρω από το κίτρινο pony car.

washing a moving car 7
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τέλος, η Camaro έπρεπε να στεγνώσει και τι καλύτερο από έναν δυνατό γύρο στην πίστα για να φύγουν τα πολλά νερά από το κορμί της.

Διαβάστε επίσης:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ