Μπόνους χιλιάδων ευρώ στους υπαλλήλους της Mercedes

Mercedes

Όπως κάθε χρονιά, έτσι και φέτος οι εργαζόμενοι της Mercedes θα προσθέσουν μερικές χιλιάδες ευρώ στον τραπεζικό τους λογαριασμό μετά και την απόδοση του ετήσιου μπόνους από τη γερμανική φίρμα.

Μπορεί η παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία να μην διάγει τις καλύτερες των ημερών της, αντιμετωπίζοντας τις αρρυθμίες που έχει προκαλέσει η έλλειψη ημιαγωγών και τη γιγαντιαία πρόκληση της μετάβασης στην ηλεκτροκίνητη εποχή, ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν αποδείχθηκε αρκετό ώστε να «σπάσει» την παράδοση της Daimler και ειδικότερα της Mercedes να ανταμείβει τους εργαζομένους της στη Γερμανία με ένα παχυλό ετήσιο μπόνους.

Σύμφωνα, λοιπόν, με την επίσημη ανακοίνωση της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας, κάθε ένας από τους περίπου 100.000 εργαζόμενους της εταιρείας στη Γερμανία θα λάβουν μαζί με τον μισθό του Φεβρουαρίου μπόνους ύψους έως 6.000 ευρώ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Παρά το γεγονός ότι τα οικονομικά αποτελέσματα του ομίλου αυτοκινητοβιομηχανιών δεν έχουν ανακοινωθεί, επικρατεί η άποψη ότι η χρονιά ήταν αρκετά καλεί παρά τα όποια προβλήματα προκάλεσε στη γραμμή παραγωγής η έλλειψη ημιαγωγών.

Την παραπάνω πρόβλεψη ισχυροποιεί το γεγονός ότι από τις αρχές του 2021 μέχρι και τον Σεπτέμβριο, έχει παραδώσει 1.617.508 οχήματα σε παγκόσμιο επίπεδο, αριθμός αυξημένος κατά 3% σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του 2020.

Πρωταθλητής πωλήσεων, σε σύγκριση πάντα με την προηγούμενη χρονιά, αναδείχθηκε η ναυαρχίδα της Mercedes-Benz. Ειδικότερα, η νέα S-Class κατάφερε να σημειώσει το πρώτο εννεάμηνο του έτους 62.306 πωλήσεις, σημειώνοντας αύξηση 45% σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του περσινού έτους.

Κρίνοντας από τα παραπάνω, θα μπορούσε να θεωρήσει κανείς δικαιολογημένη τη γενναιοδωρία των ανθρώπων της Mercedes-Benz, αν και όπως προαναφέραμε η καταβολή μπόνους από τη γερμανική φίρμα αποτελεί ένα είδος θεσμοθετημένης… παράδοσης.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Διαβάστε επίσης

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ