Μοτοσικλετιστής σκοτώνεται σε ζωντανή μετάδοση – Σκληρές εικόνες

Crash

Τραγικό τέλος είχε η καταδίωξη ενός μοτοσικλετιστή στους δρόμους του Los Angeles από τις αστυνομικές δυνάμεις, καθώς ο άγνωστος άντρας έχασε τη ζωή του μετά από μια σφοδρή σύγκρουση.

Οι καταδιώξεις αποτελούν συχνό φαινόμενο στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και ένα «τηλεοπτικό προϊόν» το οποίο καθηλώνει εκατομμύρια θεατές στην απέναντι πλευρά του Ατλαντικού.

Πολλές φορές, βέβαια, η έκβαση μιας καταδίωξης δεν αίσια, καθώς ο επίλογός της γράφεται με την απώλεια μιας ανθρώπινης ζωής.

Αυτή τη φορά ήταν ένας ύποπτος μοτοσικλετιστής που έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια μιας κινηματογραφικής καταδίωξης, την οποία μάλιστα μετέδιδαν ζωντανά τα τοπικά τηλεοπτικά δίκτυα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όλα ξεκίνησαν όταν ο ύποπτος άντρας δεν ακολούθησε τις υποδείξεις των αστυνομικών που τον εντόπισαν, αναπτύσσοντας στη συνέχεια ιλιγγιώδη ταχύτητα ώστε να τους ξεφύγει.

Κινούμενος με ταχύτητες της τάξης των 230 χλμ./ώρα στους δρόμους του Los Angeles, ο κίνδυνος εμπλοκής του σε ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα ήταν κάτι παραπάνω από υψηλός.

Καταδίωξη Los Angeles

Μερικά λεπτά αργότερα, ο ύποπτος μοτοσικλετιστής θα βρει στον δρόμο του ένα αυτοκίνητο και θα συγκρουστεί με αυτό με αποτέλεσμα να χάσει ακαριαία τη ζωή του.

Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που ο άτυχος άνδρας εκτινάχθηκε σε απόσταση δεκάδων μέτρων και παρά το γεγονός ότι διέθετε όλο τον απαραίτητο προστατευτικό εξοπλισμό δεν κατάφερε να επιβιώσει.

Τη σοκαριστική στιγμή της σύγκρουσης την κατέγραψε και η κάμερα γεννώντας ερωτηματικά για το αν αυτές οι σκηνές θα πρέπει να προβάλλονται και μάλιστα σε ζωντανή μετάδοση από τα τηλεοπτικά δίκτυα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αξίζει να σημειωθεί ότι τόσο η μοτοσικλέτα όσο και το αυτοκίνητο καταστράφηκαν ολοσχερώς και οι επιβάτες του δεύτερου υπέστησαν τραυματισμούς.    

Διαβάστε επίσης

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ