Ποια είναι τα αυτοκίνητα με τις λιγότερες βλάβες - Τι μας απάντησε η τεχνητή νοημοσύνη

Αυτοκίνητο με βλάβη

Η αξιοπιστία αποτελεί έναν κρίσιμο παράγοντα για την… ειρηνική συμβίωση μας με ένα αυτοκίνητο και το ερώτημα για το ποια οχήματα παρουσιάζουν τις λιγότερες βλάβες είναι πάντα επίκαιρο.

Η στατιστική είναι μία από τις αγαπημένες επιστήμες της Τεχνητής Νοημοσύνης, διαθέτοντας την ικανότητα να επεξεργάζεται και να υπεραναλύει τα αριθμητικά δεδομένα ταχύτερα και αποτελεσματικότερα από τον ανθρώπινο νου.

Με δεδομένο, λοιπόν, τα παραπάνω, η ερώτηση προς το γνωστό στους περισσότερους Ghat GPT για το ποια αυτοκίνητα είναι τα λιγότερο… επιρρεπή στις βλάβες προέκυψε αυθόρμητα.

Η μηχανή τεχνητής νοημοσύνης ανταποκρίθηκε στο αίτημά μας, σημειώνοντας ότι υπάρχουν πολλοί παράγοντας που μπορούν να επηρεάσουν την αξιοπιστία ενός αυτοκινήτου και αναφέροντας εκείνες τις αυτοκινητοβιομηχανίες που έχουν διακριθεί στον συγκεκριμένο τομέα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Αξιόπιστα αυτοκίνητα

Σύμφωνα με το Chat GPT, οι πιο αξιόπιστοι κατασκευαστές είναι η Toyota, η Honda, η Subaru και η Lexus.

Μιας και η απάντηση δεν περιελάμβανε μοντέλα αλλά μόνον αυτοκινητοβιομηχανίας, επανήλθαμε ζητώντας από τη μηχανή τεχνητής νοημοσύνης να αποκαλύψει ποια μοντέλα εμφανίζουν τις λιγότερες βλάβες.

Η απάντηση δεν μας εξέπληξε, καθώς στην πρώτη πεντάδα συναντάμε την Toyota Corolla, το Honda Civic, το Subaru Impreza, το Lexus ES και το Mazda 3.

Αξιόπιστα αυτοκίνητα
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

H «κουβέντα» μας περί αξιοπιστίας με το ChatGPD συνεχίστηκε, καθώς θελήσαμε να μάθουμε ποια είναι εκείνα τα μοντέλα που δεν… σπάνε αλλά και προσφέρονται στην ευρωπαϊκή αγορά.

Η τεχνητή νοημοσύνη ανταποκρίθηκε για μία ακόμα φορά στο αίτημά μας αναφέροντας «μερικά» από τα πιο αξιόπιστα μοντέλα της γηραιάς ηπείρου.

Ανάμεσα σε αυτά συναντά κανείς το Volkswagen Golf, το Ford Focus, τη Skoda Octavia, το Honda Civic, το Renault Clio, το Peugeot 208, το Opel Astra, η Mercedes-Benz C-Class και η BMW Σειρά 3.

Μολονότι, λοιπόν, θα μπορούσε κανείς να διαφωνήσει με τη λίστα των πιο αξιόπιστων μοντέλων της Ευρώπης, το Chat GPT ήταν σαφές για το ποια μοντέλα μπορούν να σας προσφέρουν πολλά και απροβλημάτιστα χιλιόμετρα.

Διαβάστε επίσης

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ