Μονοθέσιο της Formula 1 βγήκε στους δρόμους –Τι πρόστιμο περιμένει τον οδηγό του

Μονοθέσιο στον δρόμο

Έναν υγιεινό περίπατο στους δρόμους της Τσεχίας πραγματοποίησε ένα μονοθέσιο της Formula 1, με τον όδηγό  του να κινδυνεύει να χάσει μια για πάντα το δίπλωμα οδήγησης.

Ένα διαφορετικό τρόπο βρήκε ο ιδιοκτήτης ένας φανατικός οπαδός της Formula 1 τη βόλτα του, βγάζοντας στους δρόμους της Τσεχίας ένα μονοθέσιο της Ferrari.

Το μονοθέσιο, το οποίο όπως όλα δείχνουν πρόκειται για μια Ferrari F2004, εντοπίστηκε στο εθνικό δίκτυο της Τσεχίας, συνοδευόμενο από μια κίτρινη Lamborghini.

Φυσικά η παρουσία ενός μονοθεσίου της Formula 1 δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη, γεγονός που με τη σειρά του οδήγησε στην κινητοποίηση των τοπικών αρχών.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι τελευταίες κατάφεραν να εντοπίσουν τον ιδιοκτήτη του μονοθεσίου, όχι όμως και να εξακριβώσουν αν ήταν ο ίδιος που το οδηγούσε σε δημόσιο δρόμο μιας και φορούσε κράνος.

Για την ώρα, λοιπόν, ο ιδιοκτήτης του μονοθεσίου δεν έχει δεχθεί κάποια διοικητική ποινή ή κάποιο χρηματικό πρόστιμο, ωστόσο, όπως όλα δείχνουν πολύ δύσκολα θα καταφέρει να τα αποφύγει.

Αν μάλιστα επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες, ο οδηγός του μονοθεσίου κινδυνεύει να χάσει μια για πάντα την άδεια οδήγησης, ενώ ταυτόχρονα θα κληθεί να καταβάλλει και υψηλά χρηματικά πρόστιμα για τις παραβάσεις στις οποίες υπέπεσε κατά τη διάρκεια της… περιοδείας του.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που εμφανίζεται ένα μονοθέσιο στους δρόμους της Τσεχίας, γεγονός που κάνει πολλούς να πιστεύουν ότι ο συγκεκριμένος οδηγός έχει επαναλάβει στο παρελθόν το τολμηρό εγχείρημα.  

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Διαβάστε επίσης:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ