Μισό εκατομμύριο χιλιόμετρα με την ίδια Toyota Corolla

Toyota Corolla 500k 1

Ο ιδιοκτήτης του δημοφιλούς ιαπωνικού μοντέλου το οδηγεί κάθε μέρα για περισσότερα από 53 χρόνια.

Τα ιαπωνικά μέσα ενημέρωσης δημοσίευσαν την ιστορία ενός 77χρονου που ονομάζεται Asada Shogo. Το 1969, ο τότε 24χρονος Asada ξόδεψε δύο πλήρεις μισθούς για να αγοράσει μία πρώτης γενιάς E10 Toyota Corolla. Από τότε, οδηγεί το αυτοκίνητο κάθε μέρα και μέσα σε 53 χρόνια έχει διανύσει 563.000 χλμ., που είναι συγκρίσιμα με 14 φορές την περίμετρο της γης.

Toyota Corolla 500k 2
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μετά την αγορά του αυτοκινήτου, ο νεαρός Asada Shogo χρησιμοποιεί το αυτοκίνητο τόσο για την δουλειά του όσο και για τις οικογενειακές του υποχρεώσεις. Εξάλλου, χάρη στην Corolla γνώρισε τη σύζυγό του, με την οποία πήγε οδικός μήνα του μέλιτος, ενώ με το ίδιο αυτοκίνητο την μετέφερε στο νοσοκομείο για τη γέννηση της κόρης τους.

Το περίεργο είναι ότι χρόνια αργότερα η ιστορία επαναλαμβάνεται, καθώς η κόρη του πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο με το ίδιο αυτοκίνητο αφού γέννησε την εγγονή του Asada Shogo.

Toyota Corolla 500k 3

Μετά από 53 χρόνια, αυτή η Corolla έχει διανύσει 563.000 χιλιόμετρα και είναι σε άριστη κατάσταση. Ο ιδιοκτήτης είπε ότι όλο αυτό το διάστημα επισκεύαζε το αυτοκίνητο μόνο με γνήσια ανταλλακτικά, τα οποία μερικές φορές έπρεπε να περιμένει αρκετούς μήνες για να τα παραλάβει.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μετά από μισό αιώνα αργότερα, ο ιδιοκτήτης της Corolla αποφάσισε να αποτίσει φόρο τιμής στο αγαπημένο του οικογενειακό αυτοκίνητο, στέλνοντας το αυτοκίνητο στο μουσείο της Toyota που θα ανοίξει τις πόρτες του το 2024.

Toyota Corolla 500k 4

Διαβάστε επίσης:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ